Οι καλύτεροι κουλοχέρηδες του Δεκεμβρίου στο 5 Gringos

388

Σήμερα οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών κουλοχέρηδων. Στο 5Gringos είναι υπάρχουν πολλοί βιντεοκουλοχέρηδες – μάθετε παρακάτω για τους 5 καλύτερους κουλοχέρηδες Gringos για τον Δεκέμβριο.

Pirots 2

Η ELK Studios κυκλοφόρησε τη συνέχεια του παιχνιδιού για τους πειρατές παπαγάλους. Στην προηγούμενη έκδοση έψαχναν για θησαυρό σε ένα νησί, ενώ στο νέο κουλοχέρη ταξιδεύουν στη Dinoland. Το Pirots 2 χρησιμοποιεί ένα πλέγμα 6 x 6, το οποίο επεκτείνεται σε 8 x 8 στους γύρους μπόνους.

Το μηχάνημα στο 5 Gringos διαθέτει τους χαρακτηριστικούς μηχανισμούς της CollectR. Οι παπαγάλοι κινούνται γύρω από τους κυλίνδρους και συλλέγουν σύμβολα του χρώματός τους. Όσο περισσότεροι είναι αυτοί, τόσο πιο γρήγορα συσσωρεύεται ο μετρητής στην κορυφή του πεδίου. Κάθε γέμισμα απελευθερώνει ένα τυχαίο λειτουργικό σύμβολο που αντικαθιστά ένα σύνολο κανονικών εικονιδίων.

Ο πάροχος δεν έχει λυπηθεί τα σύμβολα μπόνους:

  1. Stone Chopper – αυξάνει το επίπεδο του ίδιου σημείου με το πουλί που τα μάζεψε. Τα κεχριμπαρένια σύμβολα αλλάζουν οπτικά και αποκτούν μεγαλύτερους συντελεστές.
  2. Sparkling Chop – αυξάνει το επίπεδο όλων των σημείων κατά 1-3 βήματα.
  3. Αυγό – στο τέλος της περιστροφής, εκκολάπτεται από αυτό ένας δεινόσαυρος, ο οποίος τρομάζει τους παπαγάλους και τους διασκορπίζει σε νέα κελιά.
  4. Μανιτάρι – μετατρέπει το σύνολο των κεχριμπαρένιων συμβόλων δίπλα στο πουλί σε ένα τυχαίο σύμβολο.
  5. Ποπ κορν – τοποθετεί πακέτα ποπ κορν στη θέση των συγκεντρωμένων χρωματιστών συμβόλων, ώστε οι παπαγάλοι να μπορούν και πάλι να περπατήσουν μέσα από αυτά για να φτάσουν σε άλλα σύμβολα.
  6. Νομίσματα – περιέχει πολλαπλασιαστές άμεσης πληρωμής. Η μέγιστη νίκη ξεκινά το μέγιστο κέρδος του κουλοχέρη που είναι x10.000.
  7. Κόκκινο κουμπί – ενεργοποιεί μια χιονοστιβάδα στο τέλος της περιστροφής, προσθέτοντας νέα σύμβολα στο πεδίο.
  8. Wild – αντικαθιστά τα κανονικά εικονίδια.

Το σύμβολο μπόνους ενεργοποιεί δωρεάν περιστροφές.

Invading Vegas: Las Christmas

Οι πάροχοι ξεκινούν σταδιακά τη σεζόν του νέου έτους στο 5 Gringos. Η Play’n GO κυκλοφόρησε μια εορταστική έκδοση του δημοφιλούς της κουλοχέρη με θέμα τους εξωγήινους. Η εισβολή των εξωγήινων συνοδεύεται από μια όμορφη χιονόπτωση και χριστουγεννιάτικη μουσική στο φόντο. Προς τιμήν των εορτών, η δυνατότητα κέρδους είναι x2500. Για λόγους σύγκρισης, στην αρχική έκδοση μπορείτε να πάρετε μόνο 1000 στοιχήματα.

Η διάταξη του πλέγματος είναι 5 x 3. Τα κέρδη αποδίδονται σε 5 Gringos σε 20 γραμμές. Εκτός από τα τυπικά σύμβολα που πληρώνουν, υπάρχουν και σύμβολα μπόνους. Το δώρο είναι ένα μυστήριο σύμβολο. Μετατρέπεται σε τυχαίο πίνακα πληρωμών ή wild με πολλαπλασιαστή από x2 έως x10. Το κανονικό wild καταλαμβάνει ένα κελί, αντικαθιστά άλλες εικόνες και σχηματίζει τους δικούς του νικηφόρους συνδυασμούς.

Invading Vegas: Ο κουλοχέρης Las Christmas περιέχει διάφορες επιλογές μπόνους:

  1. Lock On Respin – ενεργοποιείται κάθε φορά που οι δύο πρώτοι κύλινδροι γεμίζουν με ταιριαστές εικόνες. Τα σύμβολα παραμένουν στο πεδίο και οι υπόλοιποι κύλινδροι περιστρέφονται εκ νέου, αυξάνοντας τις πιθανότητες συλλογής ενός νικηφόρου συνδυασμού.
  2. Walking Wilds – ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του Lock On Respin. Ένα στοιβαγμένο μπαλαντέρ πέφτει στον τρίτο κύλινδρο και μετατρέπεται σε “περιπλανώμενο” wild. Μετακινείται στον δεξιό κύλινδρο και ενεργοποιεί μια επαναληπτική περιστροφή σε κάθε δεύτερο κύλινδρο. Οι επαναληπτικές περιστροφές διαρκούν έως ότου το ειδικό σύμβολο εξαφανιστεί από το πεδίο.
  3. Δωρεάν περιστροφές – ενεργοποιείται με την πτώση τριών scatter, ξεκινά με 12 περιστροφές.

Το Lock On Respin και τα Walking Wilds μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Boss Bear

Ο κουλοχέρης Boss Bear συνδυάζει ασιατικά και ζωικά θέματα. Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκεται μια μαφία με επικεφαλής ένα πάντα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ευμετάβλητο κουλοχέρη με πλέγμα 5 x 6 και 50 γραμμές πληρωμής. Τα περισσότερα σύμβολα φέρνουν κέρδη για συνδυασμό τριών ή περισσότερων από την ίδια εικόνα. Η εικόνα του πάντα και το wild αποτιμώνται για ένα χτύπημα δύο συμβόλων. Το μέγιστο κέρδος είναι 25.000 στοιχήματα.

Η Push Gaming έχει προικίσει το μηχάνημα με διάφορα ειδικά σύμβολα:

  1. Green Waves – πρόκειται για ένα σύμβολο μυστηρίου που πέφτει σε στοίβες και μετατρέπεται σε ένα τυχαίο σύνολο συμβόλων.
  2. Golden Waves – προσθέτουν νομίσματα στους κυλίνδρους με άμεσους πολλαπλασιαστές πληρωμών έως και x5000.
  3. Σύμβολο Nudge – επεκτείνεται σε ολόκληρο τον κύλινδρο και μεταμορφώνεται σε χρυσά κύματα.
  4. Yin και Yang – είναι ένα scatter που ενεργοποιεί δωρεάν περιστροφές όταν πέσουν 3-5 εικονίδια.

Εάν ο χρήστης πέσει έξω τον ελάχιστο αριθμό περιστροφών, μπορεί να τον αυξήσει στο παιχνίδι ρίσκου. Το μηχάνημα υποστηρίζει επίσης το μπόνους αγοράς.