Δύο τα φαβορί για την κατάκτηση του NBA

2506

Ένα ερώτημα που γεννάται παραδοσιακά το Φθινόπωρο, λίγο πριν την έναρξη δηλαδή της διοργάνωσης, είναι αυτό που άπαντες ψάχνουν τον επόμενο πρωταθλητή του NBA. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τις δικές τους ανανεωμένες καθημερινά αποδόσεις, βάσει των μεταγραφών και των ρόστερ που έχουν διαμορφωθεί, αλλά και της δυναμικής των ομάδων. Παρακάτω θα δούμε ποια είναι τα φετινά φαβορί για το «δαχτυλίδι».

Οι Μπακς των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, με τους Σέλτικς να έχουν το προβάδισμα τόσο για το «δαχτυλίδι» όσο και για την κατάκτηση της Ανατολής, την οποία κέρδισαν για τελευταία φορά το 2022. Τρίτο φαβορί είναι οι Πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο στη Δύση σε σχέση με τους Γουόριορς, τους Σανς των Ντουράντ, Μπούκερ και Μπιλ και τους Κλίπερς των Λέοναρντ, Τζορτζ, Χάρντεν και Γουέστμπρουκ. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, πως από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το trade του Χάρντεν στους Κλίπερς, η απόδοση της ομάδας του Λος Άντζελες για τον τίτλο και την κατάκτηση της πρωτιάς στη Δύση σημείωσε πτώση, όμως ύστερα από τις 6 συνεχόμενες ήττες η τιμή ανέβηκε.

Για να μπουν στο παιχνίδι και οι μπασκετικές αποδόσεις από τη Bwin, το φαβορί (δηλαδή οι Σέλτικς) προσφέρονται σε απόδοση 4.25 για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Μιλγουόκι Μπακς ακολουθούν με μία μονάδα παραπάνω, δηλαδή στο 5.25. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν και για την κατάκτηση της Ανατολής, εκεί όπου οι αποδόσεις βρίσκονται στο 2.50 και 2.75. Οι Ντένβερ Νάγκετς προσφέρονται σε απόδοση 5.75 για να κατακτήσουν ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ για να βρεθούν στους τελικούς προσφέρονται σε απόδοση 3.25. Ακολουθούν ως τέταρτο φαβορί οι Φοίνιξ Σανς σε απόδοση 7.50, ενώ η πεντάδα ολοκληρώνεται από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σε απόδοση 13.00.

Όσον αφορά τα ατομικά βραβεία, Γιόκιτς και Ντόντσιτς ξεχωρίζουν σε σχέση με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τέιτουμ και Κάρι για το βραβείο του MVP. Στους rookies της κανονικής περιόδου 2023/24 συναντάμε τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έχει κάνει θετική εκκίνηση στη σεζόν! Για τον κορυφαίο αμυντικό, ο Γκομπέρ των Τίμπεργουλβς έχει τον πρώτο λόγο, ενώ και εκεί βρίσκουμε τον «Greek Freak» ως πιθανή επιλογή και ο rookie Γουεμπανιάμα των Σπερς είναι το μεγάλο φαβορί για το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη στη λίγκα. Επίσης, υπάρχει πάντα και η πρόταση για τον πιο clutch παίκτη της σεζόν, ως ένα από τα πρόσφατα βραβεία που δίνει η λίγκα, για το οποίο ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι αποδόσεις υψηλές για όλους τους παίκτες!