Panidis Medical Group: η επιχείρηση που διαθέτει όλα τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα που έχετε ανάγκη

2252

Στην PANIDIS MEDICAL GROUP, μία από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στον κλάδο της υγείας, ανακαλύπτετε καινοτόμα ιατροτεχνολογικά προϊόντα και επιλέγετε με την καθοδήγησή του εξειδικευμένου προσωπικού το καλύτερο για εσάς.

Το Kατάστημα, Panidis Μedical Shop, που βρίσκεται στη Χατζημιχάλη 81 στη Λάρισα, αποτελεί ολοκληρωμένο εκθεσιακό χώρο και διαθέτει:

  • Υγειονομικό / ουρολογικό υλικό / βοηθήματα μπάνιου για φροντίδα στο σπίτι ή Μονάδες υγείας.
  • Εξοπλισμό Νοσοκομείων – Ιατρείων (πτυσσόμενα/ ηλεκτρικά κρεβάτια και όλο τον ιατρικό εξοπλισμό).
  • Είδη πρώτων βοηθειών.
  • Ορθοπεδικά είδη / Ανατομικά παπούτσια
  • Βοηθήματα κινητικότητας, αναπηρικά αμαξίδια, ηλεκτρικά ποδήλατα, καρέκλες ανάβασης / κατάβασης & ανύψωσης.
  • Υδραυλικές καρέκλες μεταφοράς σε σκάλα αλλά και πρόσβασης στο αυτοκίνητο των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογίες στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Σε συνεργασία με την Ιατρική κοινότητα και τους Προμηθευτές από όλο τον κόσμο, η εταιρία αναγνωρίζει και προβάλλει όλα τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, βοηθώντας σας να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς και τους ανθρώπους σας.  Δεν παρέχει μόνο άριστη εξυπηρέτηση αλλά και πληροφόρηση για μια εξαιρετική επιλογή εξασφαλίζοντας πάντα το προϊόν  που  σας ταιριάζει και την καλύτερη δυνατή οικονομική λύση για εσάς.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα στα υλικά, η διοίκηση της εταιρίας προσπαθεί συνεχώς μέσα από έρευνες και μελέτες να αναβαθμίζει τη ζωή των πελατών της, των συνοδών τους αλλά και όλων όσων εργάζονται στη φροντίδα στο σπίτι ή τη νοσοκομειακή.

Δείτε εδώ κάποια από τα προϊόντα μας:

 

Ο κανόνας της Panidis Medical Group: Ανώτερη, προσιτή ανακούφιση για τον καθένα ξεχωριστά μέσω εξειδικευμένης ενημέρωσης αλλά και στιγμιαία διάθεση προϊόντων.

«ΣΤΗΝ PANIDIS MEDICAL GROUP, ανακαλύπτω ένα νέο ιατροτεχνολογικό κόσμο και επιλέγω το δικό μου σημείο αναφοράς σε αυτόν. ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ

PANIDIS MEDICAL SHOP – Χατζημιχάλη 81, Λάρισα – τηλ. 2410614478

https://panidismedical.gr/

Facebook: Panidis Medical Shop

Instagram: panidis_medical_shop

Ιστότοπος: panidismedical.gr