“Θέρος” – το πρώτο μεγάλο 3ήμερο καλοκαιρινό event έρχεται στις 9, 10 & 11 Ιουνίου (αναλυτικό πρόγραμμα)

457

Η πρώτη καλοκαιρινή πολυθεματική γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης στα παράλιά του, στην αμμουδιά και στους τουριστικούς προορισμούς της Παραλίας, της Ολυμπιακής Ακτής και του Κορινού!

  • Θερινό Σινεμά στην αμμουδιά • Party • Beach Volley • Αθλητικές επιδείξεις και αθλοπαιδίες • Book Cross • Μουσική • Παραδοσιακοί χοροί •Τέχνες στην αμμουδιά • Ενημερωτικές δράσεις • Παραμυθοδράσεις • Instabooth • Γαστρονομία • πικ-νικ •animateurs, mascot & face painting

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/06/23

Θερινό σινεμά – Παρασκευή 9/6/2023 – ώρα 21:00

τοποθεσία : παραλία Καλλιθέας, στην αμμουδιά του Mediterranean Village Hotel & Spa 5*

προβολή: “Marley & Me” – Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ. Οικογενειακή ταινία-κωμωδία με ελληνικούς υπότιτλους.

Από τον σκηνοθέτη της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας “Ο Διάβολος Φοράει Prada” μια κωμωδία με πρωταγωνιστές τη Τζένιφερ Άνιστον τον Όουεν Ουίλσον και τον Έρικ Ντέιν. Οι πρωταγωνιστές Τζον και η Τζένιφερ, ζουν με τον αξιολάτρευτο αλλά άτακτο σκύλο τους, ο οποίος με τη συμπεριφορά του, τους μαθαίνει την μοναδικότητα των οικογενειακών σχέσεων αλλά και τις μεγάλες αξίες της ζωής.

Μία ξεχωριστή εμπειρία στην παραλία της Καλλιθέας και στην αμμουδιά του Mediterranean Village Hotel & Spa 5*. Μη ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ζακέτα και πετσετούλα για να απλωθείτε χαλαρά και να απολαύσετε μια όμορφη ταινία!

Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 21:00

Cocktail Party – Παρασκευή 9/6/2023 – ώρα 21:00

τοποθεσία : παραλία Καλλιθέας, στην αμμουδιά του Mediterranean Village Hotel & Spa 5*

υλοποίηση: Mediterranean Village Hotel & Spa 5*

Χαλαρή διάθεση και διασκέδαση στην αμμουδιά κάτω από τα άστρα. Το Mediterranean Village Hotel & Spa 5* στήνει μπαρ με ποτά στην άμμο δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα στην ακρογιαλιά δίπλα στον Όλυμπο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 10/06/23

Πρωί

Book Cross – Σάββατο 10/6/2023 – ολοήμερη δράση

τοποθεσία : περιπατητική διαδρομή μεταξύ Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής.

Ολοήμερη δράση «ανοικτής βιβλιοθήκης» στην πανέμορφη περιπατητική διαδρομή από την Παραλία έως την Ολυμπιακή Ακτή με τη συνδρομή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. Δανείσου ένα από τα βιβλία που θα τοποθετήσουμε στα παγκάκια της διαδρομής νωρίς το πρωί και όταν το διαβάσεις χάρισέ το! Τοποθέτησε κι εσύ ένα βιβλίο αν θες να το χαρίσεις, γράφοντας σε κάποια σελίδα «Thèros – Experience Katerini 2023».

στην Παραλία Κατερίνης

Φωτογραφική εξόρμηση – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 5:45

σημείο συνάντησης:  μετά το λιμάνι της Παραλίας, στο ύψος του παλιού HAVANA.

Για όλους τους φίλους της φωτογραφίας, μικρούς & μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Αν είσαι λάτρης της φωτογραφίας έλα μαζί μας το Σάββατο 10 Ιουνίου στις ακτές της Κατερίνης να αποθανατίσουμε την όμορφη ανατολή του ηλίου, την ακροθαλασσιά και τον Όλυμπο υπό το φως του ανατέλλοντος ηλίου.  Στόχος μας να γεμίσουμε το Instagram με ξεχωριστές φωτογραφίες της παραλιακής Κατερίνης κάνοντας mention το @Experience.Katerini. Η εκκίνηση της δράσης θα δοθεί στις 5:45 στην ακροθαλασσιά μπροστά στο παλιό HAVANA, μετά το λιμάνι της Παραλίας.

Γνωριμία με τα Seatrac της Κατερίνης – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 10:00

τοποθεσία : Seatrac στην παραλία Καλλιθέας (μεταξύ Mandala και Almira Beach bar).

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού και οι εθελοντές του Δήμου Κατερίνης σας ενημερώνουν για την προσβασιμότητα των ακτών και τα Seatrac. Οι ενέργειες των τελευταίων 2 ετών οδήγησαν τον Δήμο Κατερίνης στο Χρυσό Βραβείο των Tourism Awards 2022! Ελάτε το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 10:00 στην ακροθαλασσιά, στο Seatrac στην παραλία Καλλιθέας (μεταξύ Mandala και Almira Beach bar) για να γνωρίσετε τον μηχανισμό ελεύθερης πρόσβασης των ΑμεΑ στη θάλασσα και να ενημερωθείτε για την εθελοντική δράση πολιτών της Κατερίνης για τα Seatrac. Αυτή η δράση είναι ιδιαίτερα ενημερωτική   για τα παιδιά αλλά και για όσους ενήλικες επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα!

Επίδειξη διάσωσης – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 11:00

τοποθεσία : Seatrac στην παραλία Καλλιθέας (μεταξύ Mandala και Almira Beach bar)

Υλοποίηση δράσης: Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Ελάτε στην ακροθαλασσιά δίπλα στο Seatrac στην παραλία Καλλιθέας (μεταξύ Mandala και Almira Beach bar) για να παρακολουθήσετε επίδειξη διάσωσης από τους διασώστες της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας. Το καλοκαίρι ξεκινά και πρέπει όλοι, μικροί και μεγάλοι, να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο.

“Τέχνη με βότσαλα”  – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 11:30

σημείο συνάντησης:  προβλήτα Παραλίας. / Υλοποίηση δράσης: Δομνίκη Καράντζιου.

Σας περιμένουμε για μια δημιουργική δράση που θα ξυπνήσει τον μικρό καλλιτέχνη που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 11:30 π.μ. μικροί-μεγάλοι γινόμαστε pebble artists! Μαζεύουμε βότσαλα, κοχύλια, κεραμιδάκια, κι αν είμαστε τυχεροί λίγα γυαλάκια, από την ακτή της Παραλίας, κοντά στην προβλήτα, και δημιουργούμε πίνακες. Η θάλασσα συναντά τους λάτρεις της δημιουργίας με υλικά από τα σπλάχνα της, βότσαλα που σμιλεύτηκαν στον χρόνο κι έχουν σχήματα και χρώματα που θα ζήλευε κι ο πιο ικανός γλύπτης. Εικόνες με λουλούδια, με ανθρώπους και ζωάκια, με δέντρα και βουνά, με καραβάκια και λιμάνια θα ζωντανέψουν με τα δώρα της φύσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 10/06/23

Απόγευμα

στην Παραλία Κατερίνης

Αφήγηση παραμυθιού  – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 17:30

τοποθεσία:  προβλήτα Παραλίας / Υλοποίηση δράσης: συγγραφέας Χριστίνα Δεμερτσίδου

H Χριστίνα Δεμερτσίδου και ο «Δημητρός ο σκανταλιάρης» (Εκδόσεις Πνοή) υποδέχονται τα παιδιά στην προβλήτα της Παραλίας. «Μια φορά κι έναν καιρό, στον Όλυμπο, στο βουνό το ξακουστό, ζούσε ένα μικρό μωρό που το ’λεγαν Δημητρό. Ο Δημητρός…»

Survivor στην άμμο για παιδιά Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 18:00-20:00

τοποθεσία:  στην αμμουδιά δίπλα στην προβλήτα Παραλίας

Παιχνίδι, άθληση και ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους στα πρότυπα ενός παιχνιδιού επιβίωσης στην άμμο στην αμμουδιά δίπλα από την προβλήτα Παραλίας. Ένα διασκεδαστικό δίωρο δίπλα στη θάλασσα στο κέντρο της Παραλίας που θα σας ξετρελάνει!

Photobooth with Instaphotos Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 19:00-22:00

τοποθεσία:  κεντρική πλατεία Παραλίας

Γνωρίζετε το Instabooth?! Το Thèros του Δήμου Κατερίνης σας κάνει δώρο insta-shooting αναμνήσεις! Ελάτε στην τεράστια φωτογραφική μηχανή, πάρτε την καλύτερή σας πόζα και αποκτήστε ελεύθερα το πιο fun ενθύμιο του φετινού Thèros!

Street Music – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 19:00-21:00

τοποθεσία: Πεζόδρομος Παραλίας

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 10 του Ιούνη, η Παραλία γεμίζει μουσική! Τρεις Street Bands απλωμένες στον πεζόδρομο της Παραλίας αλλάζουν την ατμόσφαιρα και ανεβάζουν τους ρυθμούς της απογευματινής βόλτας. Ελάτε να απολαύσετε σε street mood τα μουσικά σύνολα:

  • Νίκος Γκανάς & the band

Ο Νίκος Γκανάς παρέα με τον Ντίνο Γαργαετίδη, τον Γιάννη Γαργαετίδη και τον Αλέξανδρο Σαλαβέρη μας ταξιδεύουν σε ένα μουσικό ταξίδι με διαχρονικές επιτυχίες, ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου σε ήχους rock, swing, disco, funk και rock’n’roll!

  • Ο Θάνος Γκραικός παρέα με την Νεκταρία Πούλιου και τον Δημήτρη Αρχοντίδη μας προσφέρουν μια βραδιά αναφοράς στο ελληνικό ροκ και έντεχνο τραγούδι, παίζοντας όλα τα τραγούδια που διαχρονικά αγαπήσαμε.
  • Ο Θανάσης Μπατάλας, παρέα με την Μαρκέλα Ανδρικοπούλου, τον Ανδρέα Ζιάκα και τον Νίκο Κατσαμάγκας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλεγμένα κομμάτια της ελληνικής και προσωπικής του δισκογραφίας.

Γαστρονομική βόλτα – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 19:00-21:00

Τοποθεσία: Παραλία Κατερίνης

Up to date συμμετοχές: Caldera Bar, ψαροταβέρνα Μέγκας, «Μπάμπης & Μπάμπης», ROYAL, ΓΥΡΟΜΑΝΙΑ, Εστιατόριο-μπαρ «Στρούγκα», «Αριστοτέλους» κρέπες-γλυκά, Bubble Shop -Waffles , Τσαι, παγωτό.

Κάνοντας βόλτα στην Παραλία το Σάββατο 10 Ιουνίου από τις 19:00 έως τις 21:00 δοκιμάστε τα γευστικά κεράσματα που έχουν προετοιμάσει για εσάς και σας προσφέρουν στην είσοδό τους, τουριστικές επιχειρήσεις της Παραλίας που συμμετέχουν στην γαστρονομική βόλτα καθώς και  οινοποιοί του δήμου, οι οποίοι θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Παραλίας!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 10/06/23

Βράδυ

στην Παραλία Κατερίνης

Τελετή έναρξης. – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 21:00

Τοποθεσία: Παραλία Κατερίνης

  • Μορφωτικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας
  • Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης

Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 21:00 στην κεντρική πλατεία της Παραλίας σας περιμένουμε να γιορτάσουμε την έναρξη του  thèros με παραδοσιακούς χορούς από τον Μορφωτικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Παραλίας και μία ξεχωριστά ελληνική συναυλία της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης. Ο Δήμος Κατερίνης σας προσφέρει μία ελληνική βραδιά με άρωμα Κατερίνης και Ελλάδας! Την τελετή θα πλαισιώνουν οινοποιοί του Δήμου Κατερίνης.

στην Ολυμπιακή Ακτή

Θερινό σινεμά – Σάββατο 10/6/2023 – ώρα 21:00

προβολή: “The Big Friendly Giant” – Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ. Οικογενειακή ταινία φαντασίας με ελληνικούς υπότιτλους.

Τοποθεσία: παραλία Ολυμπιακής Ακτής

Η ομάδα του Στίβεν Σπίλμπεργκ μετέφερε στο σινεμά την ομώνυμη πολυαγαπημένη ιστορία του Ρόαλντ Νταλ, του μεγάλου παραμυθά που έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα βιβλίων, και ο Δήμος Κατερίνης την μεταφέρει στην αμμουδιά της Ολυμπιακής Ακτής για εσάς! Ελάτε να βιώσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στην Ολυμπιακή Ακτή το Σάββατο 10 Ιουνίου και μη ξεχάσετε, ζακέτα και μία πετσετούλα, για να απλωθείτε στην άμμο! Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 21:00

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11/06/23

Πρωί

Book Cross – Κυριακή 11/6/2023 – ολοήμερη δράση

τοποθεσία : περιπατητική διαδρομή μεταξύ Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής

Ολοήμερη δράση «ανοικτής βιβλιοθήκης» στην πανέμορφη περιπατητική διαδρομή από την Παραλία έως την Ολυμπιακή Ακτή με τη συνδρομή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. Δανείσου ένα από τα βιβλία που θα τοποθετήσουμε στα παγκάκια της διαδρομής νωρίς το πρωί και όταν το διαβάσεις χάρισέ το! Τοποθέτησε κι εσύ ένα βιβλίο αν θες να το χαρίσεις, γράφοντας σε κάποια σελίδα «Thèros – Experience Katerini 2023».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11/06/23

Πρωί

στην Παραλία Κατερίνης (κεντρική πλατεία)

  • Μεταφορά σημαίας Thèros – Κυριακή 11/6/2023 – ώρα 10:30

Σημείο εκκίνησης: κεντρική πλατεία Παραλίας

Το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου στις 10:30 μεταφέρουμε τη σημαία του Thèros από την Παραλία στην Ολυμπιακή Ακτή & στον Κορινό. Η σημαία μας διασχίζει όλο το παραλιακό μέτωπο του δήμου Κατερίνης! Κάποιοι θα φύγουν νότια στην Ολυμπιακή Ακτή και κάποιοι βόρεια προς τον Κορινό, στην ακτή και στις πλατείες όπου συνεχίζετε η γιορτή!

Ελάτε να σηκώσουμε τη σημαία  του Thèros όλοι μαζί και να τη στείλουμε στις αμμουδιές μας! Μαζί μας θα είναι οι Chopper Riders Κατερίνης και πολλοί άλλοι που αγαπούν τις ακτές μας!

 

  • Αθλητικές επιδείξεις – Κυριακή 11/6/2023 – ώρα 10:45

Τοποθεσία: κεντρική πλατεία Παραλίας

Υλοποίηση δράσης: Πιερικός Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων “ο Μάξιμος” & ΓΑΣ Ολύμπιος

Ώρα 10:45: Πιερικός Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων “ο Μάξιμος”

Το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Παραλίας, αθλητές του Πιερικού Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων “ο Μάξιμος” σε επίδειξη καράτε και πυγμαχίας:

Πρόγραμμα επίδειξης

  • Μικροί Αθλητές του Καράτε υπό την καθοδήγηση του προπονητή

Τεχνικές επίδειξης ομαδικά σε σειρές / Τεχνικές αυτοάμυνας / Προσημείωση αγώνα τύπου επίδειξης.

  • Έφηβοι Αθλητές Πυγμαχίας υπό την καθοδήγηση του προπονητή
  • Σπάρινγκ τύπου επίδειξης (προσομοίωση αγώνα)
  • Στοχάκια

Ώρα 11:45:  ΓΑΣ Ολύμπιος

Οι αθλητές Παγκρατίου του συλλόγου ΓΑΣ Ολύμπιος σε μία εντυπωσιακή παρουσίαση του αρχαίου ελληνικού αθλήματος.

Ελάτε να απολαύσετε τους αθλητές, τις πολεμικές τέχνες που προάγουν την πειθαρχία και την στοχοπροσήλωση καθώς και να γνωρίσετε το αρχαίο ελληνικό άθλημα του Παγκρατίου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11/06/23

Πρωί

στον Κορινό

Τουρνουά Beach Volley 2X2 και παιχνίδι beach volley King of the court & Queen of the court 3X3 – Κυριακή 11/6/2023 –  ώρα 10:30

τοποθεσία: παραλία Κορινού, στην αμμουδιά μπροστά στον ΓΥΑΛΟ

Υλοποίηση δράσης: Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ

Αγαπάτε το beach volley και τα παιχνίδια στην άμμο? Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ θα σας περιμένει στην παραλία του Κορινού και στην αμμουδιά  μπροστά στον ΓΥΑΛΟ. Τουρνουά Beach Volley 2X2 και παιχνίδι beach volley King of the court & Queen of the court 3X3 κάτω από τον ήλιο, με ένταση και ενθουσιασμό!

Πρωινό πικ-νικ – Κυριακή 11/6/2023 –  ώρα 10:30

Τοποθεσία: κεντρική πλατεία Κορινού

Υλοποίηση δράσης: αναψυκτήριο Μπουμπού

Πόσο καιρό έχετε να κάνετε πικ-νικ? Μία εναλλακτική πρόταση στο κέντρο του Κορινού με παραδοσιακή Κορινιώτικη τυρόπιτα και χυμό για όλα τα παιδιά από το αναψυκτήριο Μπουμπού! Ετοιμάστε τις πετσετούλες και τα καλαθάκια για το γκαζόν!

Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού – Κυριακή 11/6/2023 –  ώρα 10:30

Τοποθεσία: κεντρική πλατεία Κορινού.

Υλοποίηση δράσης: συγγραφέας Τίνα Ιωαννίδου

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, η Τίνα Ιωαννίδου λέει στα παιδιά την ιστορία του κατοικίδιου δράκου από το πρώτο βιβλίο της «ο κατοικίδιος δράκος, ο Υπερίων και η Θεανώ!», εκδόσεις Οξύνοια.

Διαδραστική παράσταση Κυριακή 11/6/2023 –  ώρα 11:00

Τοποθεσία: κεντρική πλατεία Κορινού.

Πολύ κέφι την Κυριακή 11 Ιουνίου το πρωί στην πλατεία του Κορινού! Εμψυχωτές, μπαλόνια και face painting  για όλα τα παιδιά. Κέφι, γιορτή, το thèros γιορτάζει στον Κορινό!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11/06/23

Πρωί & απόγευμα

στο κέντρο της Ολυμπιακής Ακτής

Τρέξιμο και ποδήλατο για τα παιδιά – Κυριακή 11/6/2023 –  ώρα 10:30

Τοποθεσία: κεντρική πλατεία Ολυμπιακής Ακτής

Υλοποίηση δράσης: Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο  ΤΡΙΑΣ.

Παιχνίδι, τρέξιμο και ποδήλατο στο κέντρο της Ολυμπιακής Ακτής! Το ΑΠΣ  ΤΡΙΑΣ σας ετοιμάζει ένα πρωινό γεμάτο δράση και διασκέδαση που θα σας κάνει να αγαπήσετε τον αθλητισμό!

Lifeguards’ Act – Κυριακή 11/6/2023 –  ώρα 18:00

Σημείο εκκίνησης η θάλασσα!

Τοποθεσία : κεντρική πλατεία Ολυμπιακής Ακτής

Υλοποίηση δράσης: Lifeguard Patrol.

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου ελάτε να γνωρίσετε τους ναυαγοσώστες της Κατερίνης! Στις 18:00 οι ναυαγοσώστες της Lifeguard Patrol που επιτηρούν τις ακτές της Κατερίνης τελειώνουν την βάρδια, βγάζουν τα φουσκωτά σκάφη και τα jet ski στο νερό, διασχίζουν εορταστικά την ακτογραμμή και φτάνουν στην Ολυμπιακή Ακτή με τις σημαίες του Thèros. Ελάτε να υποδεχτούμε μαζί τους ναυαγοσώστες μας στην κεντρική πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής και να παρακολουθήσουμε την διασωστική επίδειξή τους!

Γνωριμία με το άθλημα της  τοξοβολίαςΚυριακή 11/6/2023 –  ώρα 18:30.

Τοποθεσία : κεντρική πλατεία Ολυμπιακής Ακτής

Υλοποίηση δράσης: ΓΑΣ Αρχελάου Κατερίνης

Έλα να γνωρίσεις ένα από τα αρχαιότερα Ολυμπιακά αθλήματα, την τοξοβολία! Ο ΓΑΣ Αρχελάου Κατερίνης θα μας μάθει γιατί η τοξοβολία είναι άθλημα για όλους, είναι πηγή αυτοπεποίθησης, σου μαθαίνει την ορθή θέση και στάση του σώματος, διδάσκει την αξία της ασφάλειας, το ήθος και την ομαδική δράση και φυσικά, σου θυμίζει του παιδικούς σου ήρωες!

Αερολέσχη Πιερίας – Κυριακή 11/6/2023 –  ώρα 18:30.

Τοποθεσία : κεντρική πλατεία Ολυμπιακής Ακτής

Ενημέρωση και παρουσίαση εκθεμάτων από την Αερολέσχη Πιερίας.

Γαστρονομική βόλτα – Κυριακή 11/6/2023 – ώρα 19:00-21:00

Τοποθεσία: Ολυμπιακή Ακτή

Up to date συμμετοχές: ζαχαροπλαστείο ΦΩΣ, ζαχαροπλαστείο CRYSTAL, Andy’s Bakery, ταβέρνα ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ, Hotel Ioanna, Chillbox, Περί ορέξεως Εστιατόριο.

Κάνοντας βόλτα στην Ολυμπιακή Ακτή την Κυριακή 11 Ιουνίου από τις 19:00 έως τις 21:00 δοκιμάστε τα γευστικά κεράσματα που έχουν προετοιμάσει για εσάς και σας προσφέρουν στην είσοδό τους  τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής που συμμετέχουν στην γαστρονομική βόλτα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11/06/23

Βράδυ

στο κέντρο της Ολυμπιακής Ακτής

 Παραδοσιακή πατινάδα – Κυριακή 11/6/2023 – ώρα 19:00  

Τοποθεσία: στους δρόμους της Ολυμπιακής Ακτής

Υλοποίηση δράσης: Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δ. Κατερίνης

Γύρω στις 19:00 την Κυριακή 11 Ιουνίου φθάνουν στην Ολυμπιακή Ακτή τα χορευτικά έξι Πολιτιστικών Συλλόγων του δήμου Κατερίνης. Ζωντανεύουν οι δρόμοι και γεμίζουν εικόνες με παραδοσιακές φορεσιές και τραγούδια. Μην το χάσετε!

Παραδοσιακοί χοροί – Κυριακή 11/6/2023 – ώρα 19:30

Τοποθεσία: κεντρική πλατεία Ολυμπιακής Ακτής

Υλοποίηση δράσης: Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δ. Κατερίνης

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου στην Ολυμπιακή Ακτή θα μυρίσει  ελληνική παράδοση! Παραδοσιακοί χοροί από έξι Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κατερίνης: Πολιτιστικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, Πολιτιστικός Σύλλογος Σβορώνου «ο Σβορώνος», Ποντιακός Σύλλογος «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης, Πολιτιστικός Σύλλογος Λόφου, Θρακική Εστία Κατερίνης, Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρυάνιστα» Κατερίνης.

DJ Balageo ft Ivan Music. – Κυριακή 11/6/2023 – ώρα 21:30

Τοποθεσία: κεντρική πλατεία Ολυμπιακής Ακτής

To thèros τελειώνει άκρως ατμοσφαιρικά τον βράδυ της Κυριακής. Χαλαρώστε και απολαύστε τον Dj Μπαλατζή Γιώργου σε αρμονία με το saxo του Ναβροζίδη Ντελ-Μπάριο Ιβάν. Ένα απολαυστικό μουσικό project που αν και σηματοδοτεί τη λήξη του πρώτου πολυθεματικού καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Κατερίνης, υποδέχεται ξεχωριστά το καλοκαίρι στις ακτές της Κατερίνης. Μην τους χάσετε!