Ανακοίνωση ΔΗΠΑΚ-ΣΥΝ Ιατρών Πιερίας

77

Με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και την άρνηση της πλειοψηφίας να συζητηθεί και εκδοθεί ανακοίνωση σχετικά με το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, ως ΔΗΠΑΚ-ΣΥΝ Ιατρών Πιερίας δηλώνουμε τα εξής:

1.Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και τις ευχές μας για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.

2.Καταγγέλλουμε τις πολιτικές που διαχρονικά υλοποιήθηκαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και των “κολαούζων ” τους, στην κατεύθυνση της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης των σιδηροδρόμων, με σκοπό την αύξηση των κερδών των “επενδυτών”, σε βάρος της ασφάλειας και της ζωής επιβατών και εργαζομένων.

3.Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται από Σωματεία, Συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς στην περιοχή μας, όπως και σε όλη την χώρα, με στόχο να μην ξεχαστεί και να μην συγκαλυφθεί αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνονται αυτές τις ημέρες.