Υπογραφή Σύμβασης Έργου “Συντήρηση οδοστρωμάτων της ΠΕΟ και τμημάτων Επαρχιακών οδών της Π.Ε. Πιερίας” από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

83

Τη σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Το έργο προϋπολογισμού, 1.200.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% ), με χρηματοδότηση από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της ΠΚΜ με αρ. Έργου 2131ΠΙΕ001ΚΑΠ22, έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση φθορών, ζημιών και συντήρηση για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, καθώς και σε τμήματα του Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας και συγκεκριμένα στην 7η Ε.Ο. από το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου προς το Λιτόχωρο και στην Κ28 Επαρχιακή οδό από το Ελατοχώρι προς το  Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό, τον αναπτυξιακό της προγραμματισμό, με έργα υποδομής, που βελτιώνουν το οδικό δίκτυο, διασφαλίζουν την οδική ασφάλεια και αναδεικνύουν τον τόπο μας», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.