Επίβλεψη εργασιών ασφαλτόστρωσης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

183

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, που εντάσσονται στο έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  ΣΤΗΝ 13η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7η  ΚΑΙ 13η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ» με χρηματοδότηση από το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΚΜ με κωδικό  έργου: 2131ΠΙΕ003ΚΑΠ21.

Το έργο περιλαμβάνει εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση φθορών, ζημιών και συντήρηση για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας με νέο ασφαλτοτάπητα και κατασκευή έργων αντιστήριξης σε σημεία που χρήζουν (τοποθέτηση συρματοκιβωτίων) παρέμβασης.

Οι εργασίες  αφορούν ασφαλτοστρώσεις για την αποκατάσταση φθαρμένων επιφανειών επί της 13ης Εθνικής οδού Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου – Ελασσόνας  και συγκεκριμένα στα σημεία: α)Διασταύρωση για Άνω Μηλιά β)Στο ύψος της Κ.Μηλιάς και γ)Στη γέφυρα που βρίσκεται μετά την Κάτω Μηλιά με κατεύθυνση προς Κατερίνη.

Επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, όπου, δήλωσε, ότι «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας δίνει προτεραιότητα σε έργα που αφορούν ασφαλείς κυκλοφοριακές συνθήκες, βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και αναβαθμίζουν τις  υποδομές της περιοχής».