Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου «Απονομή βραβείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε διαγωνισμό της Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος»

269

Ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, απένειμε τα βραβεία για τον μαθητικό διαγωνισμό “Μνήμη μου, σε λένε Μικρασία”, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Προηγήθηκε προβολή των ψηφιακών δημιουργιών που διακρίθηκαν, καθώς αποτύπωσαν συναισθήματα με εξαιρετικά συγκινητικό τρόπο. Βραβεία επίσης απονεμήθηκαν σε μαθήτριες και μαθητές που ξεχώρισαν σε μαθητικούς, καλλιτεχνικούς και αθλητικούς διαγωνισμούς.

Η βουλευτής εξέφρασε τα εγκάρδια συγχαρητήριά της στις μαθήτριες και τους μαθητές, και τους προέτρεψε να προσπαθούν, να δημιουργούν, να συνεργάζονται και να εξελίσσονται.

Τέλος, ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς, που στηρίζουν και καθοδηγούν τα παιδιά στην εποικοδομητική και δημιουργική σχολική διαδρομή τους.