Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ευχές με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.  Ενημέρωση για το νομοσχέδιο για την ανακουφιστική φροντίδα

45

Κατά τη χθεσινή της επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, η κυρία Μάνη αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και τους ευχαρίστησε για την αδιάλειπτη προσφορά τους.

Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσφατο σημαντικό νομοσχέδιο για την Ανακουφιστική Φροντίδα, που θεσπίζει ένα οργανωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών, με σκοπό την πρόληψη και την ανακούφιση των σωματικών, ψυχοκοινωνικών και πνευματικών αναγκών των ασθενών που πάσχουν από απειλητικές ή χρόνια εξελικτικές ασθένειες.

«Ένα θέμα βαθιά ανθρώπινο, που υπολογίζεται ότι αγγίζει 135.000 συμπολίτες μας ετησίως, μια πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα που διασφαλίζει την παροχή φροντίδας υγείας στην κατοικία των ασθενών ή σε κατάλληλες για αυτούς δομές», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε η κυρία Μάνη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η βουλευτής ενημερώθηκε επίσης από τον διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Χατζηγεωργίου, για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της υγειονομικής μονάδας.