­­Το 1o We Stay Fest είναι γεγονός – Πλατεία Δημαρχείου, Κατερίνη – Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

204

Πού; Πλατεία Δημαρχείου

Πότε; Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα Έναρξης: 17:00

Το We Stay Fest αποτελείται από μια υπερδραστήρια ομάδα νέων που θέλουν να προσφέρουν στην πόλη τους μια διαφορετική νότα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, συνδυάζοντας τον μουσικό συγκερασμό πολλών ήχων και αισθήσεων, με την ανάδειξη τοπικών μουσικών και καλλιτεχνών.

Κατερίνη είσαι έτοιμη να τους υποδεχτείς;

Το We Stay ανοίγει το πρώτο του live event με σκοπό φιλανθρωπικό και αλληλέγγυο και έχει την απόλυτη στήριξη του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». 2 από τους μεγάλους χορηγούς, η Βεργίνα και το Κτήμα Ξηρομερίτη, σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους, θα παρέχουν μπίρα και ζεστό κρασί στους περαστικούς, αλλά και σε όσους απολαύσουν το φεστιβάλ από την αρχή μέχρι και το τέλος του.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».

Το We Stay Fest θα λάβει χώρα στην Πλατεία Δημαρχείου στις 30/12 κι η ώρα έναρξής του θα είναι στις 17:00. Ξεκινώντας με ένα δυνατό setlist από 3 αγαπημένους Djs της πόλης πάνω σε ήχους techno, rnb, trip hop &, hip hop, με τον καθένα να έχει διαγράψει τη δική του μουσική πορεία, τη σκυτάλη θα πάρουν οι rap artists και θα φροντίσουν να δώσουν τα right vibes για την υπόλοιπη βραδιά. Φύγαμε για ανοιχτά jam sessions με εναλλαγές σε duos & trios! Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο line up αποκλειστικά δικών τους τραγουδιών, οι Κατερινιώτες-ισσες καλλιτέχνες-ιδες είναι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά.

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δύο ζωγράφους, έναν μάγο και μία πιανίστα!

LINE UP

————————————————————-

Djs:

  • Agape Dodopoulou
  • May Day
  • Giorgos Kyriakou

Rap Artists:

  • Topsy
  • Hybrid
  • Jok
  • Veos
  • Ricko

Πιανίστα: Στεφανία Δουλιάκα

Ζωγράφοι: Βαγγέλης Γκέκας, Γιάννης Αμπεριάδης

Μάγος: Ανδριανός Ταραράς

Παρουσίαση: Ηρώ Τζημίκα

——————————————————————

Αυτό που θέλει να προβάλλει το We Stay Fest στην Κατερίνη, είναι ότι σε οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη της χώρας, υπάρχει νέος κόσμος που ασχολείται και καταπιάνεται με την τέχνη και χρειάζεται το κατάλληλο βήμα έτσι ώστε να αναδειχθεί. Είτε αναφερόμαστε στη μουσική, είτε στη ζωγραφική, είτε σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης. Στόχος είναι να «ακουστεί», να γίνει θεσμός και στα επόμενα που θα έρθουν, να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα, με μεγαλύτερη υπόσταση, με σκοπό αυτό να επεκταθεί και να μαθευτεί πέρα από το Νομό Πιερίας. Η νέα γενιά της Κατερίνης, έχει φωνή, έχει ταλέντο, έχει ιδέες και πολλά όνειρα. Περισσότερο είναι μια ιδέα παρά μία αφορμή.

Όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς.

«Δεν ξεχνάμε ότι όλοι μας ξεκινήσαμε από εδώ, από την Κατερίνη. Όποια κι αν ήταν η πορεία μας έως τώρα, όπου κι αν βρεθήκαμε, πάντα θα προσπαθούμε για την πόλη μας, η οποία είναι το σημείο αναφοράς μας». Συμπληρώνουν οι νέοι της ομάδας…

Οι μεγάλοι χορηγοί που στήριξαν και βοήθησαν έμπρακτα να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα είναι οι:  Holder Greece (Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών), Βεργίνα (Ζυθοποιία), Κτήμα Ξηρομερίτη (Οινοποιείο)

Οι χορηγοί που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τα μαγαζιά της πόλης της Κατερίνης είναι οι: Μπαρμπασπύρος, Ξυλεμπορία Κυρμανίδης, Topsikiotis Travel, Bootcamp Fitness Studio, Bonito Ink Tattoo, Καθ’όδον, Red Culture Bar, Tzini Tattoo, Corina’s Jewels, Pink Studio, Λυχνάρι, Supfolio, Ziogas, Τυπογραφείο Blue-Print, Event Solutions

Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα ΕΠΤΑ, Εφημερίδα Ολύμπιο Βήμα, Olympusmera.gr, odelalis.gr

Δημιουργία αφίσας: Ανθή Κακάλη