Δήμος Κατερίνης: 5ο τουρνουά βόλεϊ σχολείων στο πλαίσιο του Erasmus+ Sport

Με διακρατική συνάντηση (13 -14 Δεκεμβρίου) στην Κατερίνη, ο επίλογος του προγράμματος

144

Μαθητές – μαθήτριες 14 έως 18 ετών, Λυκείων και Γυμνασίων της Κατερίνης συμμετείχαν σήμερα στο 5ο και τελευταίο τουρνουά πετοσφαίρισης (βόλεϊ), το οποίο διεξήχθη στο Β’ ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», στο πλαίσιο του προγράμματος  Erasmus+ Sport “Ariadne’s Thread for Youth Deviance”. Ειδικότερα, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Αντριάνας Γκολέμα, έλαβαν μέρος μαθητές – μαθήτριες των: 3ου, 5ου ΓΕΛ, καθώς και των 2ου, 4ου & 6ου Γυμνασίων της Κατερίνης.

Παράλληλα, με το αθλητικό μέρος της δράσης πραγματοποιήθηκε και το 4ο σεμινάριο για τους μαθητές. Ειδικότερα, υπό την καθοδήγηση της ψυχολόγου Ελένης Ρίντου, υλοποιήθηκαν βιωματικά εργαστήρια. Το πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και μέσω της πετοσφαίρισης (βόλεϊ) στοχεύει στη μείωση της νεανικής παραβατικότητας, της περιθωριοποίησης και της νεανικής απόκλισης ολοκληρώνεται εντός του μηνός. Στον επίλογό του, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, η τελευταία διακρατική συνάντηση με τη συμμετοχή όλων των εταίρων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ειδική σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, Μαρία Νταντάμη, η οποία συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς, για την ανταπόκριση και συμμετοχή.

Ειδικότερα, υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ήταν οι: Ναζλίδης Κυριάκος, Ντίνα Γκουτζαμάνη, Σαρρή Δάφνη, Πασχάλης Σταμπουλής, Ρουκά Ευαγγελία, Βαρμάζης Γιώργος.

Στον επίλογο του τουρνουά δόθηκαν μπλουζάκια με το λογότυπο του προγράμματος στους μαθητές.