Ντόρα Κουτροκόη: Απολύθηκε από τον ΣΚΑΙ και την χώρισε και ο σύντροφός της

1082

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να την απομακρύνει από την εκπομπή «Σήμερα», που παρουσίαζε από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, και μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, μαζί με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Από την αρχή της συνεργασίας τους, είχαν φανεί τα πρώτα σύννεφα, καθώς η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, δεν είχε ίδιο μερίδιο χρόνου με τους άλλους δυο παρουσιαστές και στην ουσία ο ρόλος της είχε περιοριστεί. Έτσι και όπως λέει η ίδια, χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα, ύστερα από μόλις τρεις μήνες παρουσίας, το κανάλι της ανακοίνωσε ότι η συνεργασία τους ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι της προτάθηκε να μετακινηθεί σε άλλο πόστο, ωστόσο η ίδια απέρριψε αυτή την πρόταση.

Η Ντόρα Κουτροκόη, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», ενώ περίμενε ότι θα αποχαιρετούσε σήμερα τους τηλεθεατές, χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην εκπομπή, για να έχει αυτή τη δυνατότητα. Η δημοσιογράφος μάλιστα άφησε αιχμές τόσο για το κανάλι, όσο και για τη στάση που τήρησαν οι δύο συνάδερφοι της, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλο.

«Μου ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε η αλήθεια είναι γιατί τους 2-3 μήνες συνεργασίας μας δεν υπήρχαν ζητήματα. Στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή από τις πρώτες κιόλας δύο ημέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Κάτι που επίσης με ξάφνιασε, ωστόσο ήταν μια απόφαση του σταθμού που ακολούθησα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι σταματάω. Δεν έχω πάρει σαφή απάντηση από τη διοίκηση για ποιον λόγο αποχωρώ από την εκπομπή. Δεν μας βγήκε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση, ούτε σύσκεψη για την εκπομπή, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχε πετύχει τους στόχους της. Δεν υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς μεταξύ παρουσιαστών, της αρχισυνταξίας και της διοίκησης. Απευθείας πήγαμε στο ψητό. Η σχέση μου με τους παρουσιαστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Ξαφνιάστηκα που δεν με στήριξαν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση, όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, θεωρώ ότι αυτό δεν τιμά ούτε εκείνους. Το απόγευμα της Πέμπτης μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή σήμερα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, η στάση δεν ήταν έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετήσω τους φίλους της εκπομπής μέσω του Happy Day, γιατί μέσω του ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω. Δεν θα αποδεχτώ άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ» είπε η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία χθες το απόγευμα συντόνισε την παρουσίαση ενός βιβλίο σε γνωστό κατάστημα του κέντρου της Αθήνας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Koutrokoi (@dorakoi)

 Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος ανακοίνωσαν την αποχώρηση της δημοσιογράφου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα», ανέφεραν.

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε συγκεκριμένα: «παρατηρείτε πως είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Η συνάδελφος μας Ντόρα Κουτροκόη, δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα. Και φυσικά την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει».

Ντόρα Κουτροκόη για Παυλόπουλο – Οικονόμου: «Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη» – Νέες δηλώσεις μετά την απόλυση από τον ΣΚΑΪ

Σε νέες δηλώσεις της, η Ντόρα Κουτροκόη είπε: «Υπέγραψα την απόλυση μόλις. Αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε μόλις χθες το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές. Η πρόταση αφορούσε για βοηθό αρχισυντάκτη. Είμαι στενοχωρημένη, έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Όσον αφορά στον Δημήτρη Οικονόμου και στον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη επεσήμανε: «Είπα ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους. Δεν μίλησα μαζί τους από όταν μου ανακοινώθηκε η απόλυση. Σκέφτομαι το «πάμε για άλλα», να δούμε τι θα γίνει. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Η Ντόρα Κουτροκόη όχι μόνο έχασε την δουλειά της μετά την ξαφνική απόλυσή της από τον ΣΚΑΙ, αλλά χώρισε και με τον σύντροφό της μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Διπλό χτύπημα για την Ντόρα Κουτροκόη, καθώς, εκτός από το «ξήλωμά» της, και μάλιστα εν μέσω της σεζόν, από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» και το «διαζύγιό» της από τον Σκάι, η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει να διαχειριστεί και έναν ακόμη χωρισμό, αυτόν από τον σύντροφό της.

Ποιος ήταν ο σύντροφος της Ντόρας Κουτροκόη τα τελευταία 2 χρόνια

Η ξανθιά παρουσιάστρια και μητέρα ενός παιδιού, μετά το διαζύγιό της από τον οπερατέρ της ΕΡΤ Μανώλη Λουπασάκη, είχε βρει τα τελευταία περίπου δύο χρόνια τον έρωτα στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος, μάλιστα, ήταν παντρεμένος με την κόρη πρωτοκλασάτης πολιτικού. Οι δυο τους, αν και προσπαθούσαν να ζουν διακριτικά και να μην προκαλούν τα αδιάκριτα βλέμματα, εντούτοις δεν ήταν εύκολο να κρυφτούν και όλοι γνώριζαν για τη σχέση τους, η οποία, αν και για αρκετά χρόνια ήταν φιλική, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ερωτική.

Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε άλλη μια… κατραπακιά που αφορά την επαγγελματική της ζωή, αφού χθες της ανακοινώθηκε από τη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαυτάκη (μια και ήταν προσωπική της απόφαση) ότι σήμερα είναι η τελευταία της μέρα στο κανάλι και στην εκπομπή «Σήμερα»!

Η δημοσιογράφος, που επιλέχθηκε να είναι η γυναικεία παρουσία στην εκπομπή και να αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου, δεν «έδεσε» καθόλου με τους δυο συναδέλφους της Οικονόμου και Παυλόπουλο, παρόλο που με τον δεύτερο είχαν συνυπάρξει στο Open.

Επίσης, η πολυσύνθετη εκπομπή είχε πρακτικά πολλά θέματα, όπως για παράδειγμα αυτό των παραθύρων, όπου σε μόνιμη βάση, πέραν των καλεσμένων, υπήρχαν και τρία παράθυρα, ένα για κάθε παρουσιαστή, με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να παθαίνει σύγχυση.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την παύση της, και μάλιστα μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν…