Συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022

134

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Philoxenia αποτελεί την σημαντικότερη ετήσια συνάντηση των τουριστικών πρακτόρων, επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα και το κομβικό σημείο συνάντησης του τουριστικού κλάδου.

Κατά την διάρκεια και των τριών ημερών, πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες B2B συναντήσεις με εκπροσώπους  τουριστικών γραφείων και tour-operators ευρωπαϊκών χωρών, όπου παρουσιάσθηκαν όλες οι μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή της Πιερίας.

rbt

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν αναλυτικά για την περιοχή από την υπεύθυνη του Γραφείου Τουρισμού μέσα από το πλούσιο έντυπο ενημερωτικό υλικό και είχαν την δυνατότητα να γευτούν τοπικά προϊόντα της Πιερίας.

«Η Philoxenia, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλο το τουριστικό φάσμα, ελληνικούς και διεθνείς τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικούς πράκτορες, κλαδικούς φορείς και ΜΜΕ, καθώς και εκλεκτούς προσκεκλημένους αγοραστές (hosted buyers) από χώρες στόχους για τον κλάδο, αποτελεί τον θεσμό που συμβάλλει στην ανάδειξη της Πιερίας ως προορισμού για όλο τον χρόνο.»