Σοφία Μαυρίδου:  Η συντήρηση και η βελτίωση του επαρχιακού – οδικού δικτύου, αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας, ως περιφερειακή αρχή

236

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση εργασιών για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού, σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του νομού Πιερίας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων/ΣΑΕΠ808.

Συγκεκριμένα, στον άξονα της Επαρχιακής Οδού 16, Κατερίνη – Σκοτεινά – Φτέρη, στο ύψος του παλαιού Δασονομείου όπου το οδόστρωμα κατακλυζόταν από όμβρια, πραγματοποιήθηκε η κατασκευή νέου εγκάρσιου τεχνικού παροχέτευσης ομβρίων και υδρομάστευσης υπογείων ροών υδάτων, καθώς και διαμόρφωση και επένδυση με σκυρόδεμα της παρακείμενης τάφρου. Επίσης, ασφαλτοστρώθηκε εκατέρωθεν το τμήμα της οδού στο οποίο πραγματοποιήθηκε η επέμβαση. Επιπλέον, στον άξονα της 13ης Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση σε διάφορα σημεία της οδού.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει να υλοποιεί έργα που εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τα διερχόμενα οχήματα που χρησιμοποιούν το εν λόγω οδικό δίκτυο αποσκοπώντας στην αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των συμπολιτών μας.