Αδράξτε την εργάσιμη ημέρα σας – Seize your business day!

244

Σίγουρα κάθε μέρα στο γραφείο είναι απαιτητική με ολοένα και περισσότερα tasks και meetings και φυσικά δεν ξέρεις πως μπορεί να καταλήξει. Εσύ όμως πρέπει να είσαι έτοιμος και πολύ καλά οργανωμένος για κάθε εύκολη ή δύσκολη μέρα.

Η οργάνωση αλλά και το χρονοδιάγραμμα στη δουλειά είναι πολύ σημαντικά προκειμένου να μην ξεφεύγεις από τα deadlines. Μην ξεχνάς να σημειώνεις με κάθε λεπτομέρεια στην επαγγελματική σου ατζέντα το κάθε task σου ώστε να μην σου ξεφύγει τίποτα. Αν δεν είσαι παραδοσιακός τύπος, και το κλασικό ημερολόγιο της δουλειάς σου έχει πλέον ηλεκτρονική μορφή, τότε δεν έχεις παρά μόνο να πατήσεις “Add Task” και να βάλεις reminder στο email σου.

Πέρα όμως από τις εκκρεμότητες και τα calls, είναι απαραίτητο να έχεις οργανώσει σωστά και όλα όσα χρειάζεσαι για μία αποδοτική ημέρα στο γραφείο και πόσο μάλλον όταν έχεις και εξωτερικά meetings. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης, την κατάλληλη τσάντα laptop και φυσικά το lunch box σου.

Σακίδιο πλάτης

Ένα άνετο και μοντέρνο σακίδιο πλάτης είναι το must have item για την καθημερινότητά σου στο γραφείο σου. Επίλεξε σακίδια πλάτης σε ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο, χακί και γκρι ώστε να ταιριάζει με κάθε σου outfit. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το σακίδιο να έχει ξεχωριστούς χώρους ώστε να μπορείς να μεταφέρεις και να αποθηκεύεις διαφορετικά αντικείμενα ή και gadgets με ασφάλεια. Ένα τακτοποιημένο σακίδιο με ξεχωριστούς χώρους θα σε βοηθήσει στο να βρίσκεις γρηγορότερα τα πράγματά σου. Μην ξεχνάς πως μπορείς να βρεις στο εμπόριο και σακίδια πλάτης λάπτοπ https://www.samsonite.gr/el-gr/sakidia-plaths-sakidia-plaths-laptop που σίογυρα θα σου λύσουν τα χέρια.

Τσάντα Laptop

Σίγουρα το laptop σου χρειάζεται προσοχή όταν το μεταφέρεις και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη μία τσάντα laptop. Αν ωστόσο, θεωρείς πως οι κλασικές τσάντες λάπτοπ https://www.samsonite.gr/el-gr/tsantes-tsantes-laptop δεν σε εξυπηρετεί προσθέτοντάς σου extra βάρος, τότε έχεις την επιλογή για μία κομψή θήκη μεταφοράς και προστασίας laptop. Φυσικά, η επιλογή μιας θήκης μεταφοράς εξαρτάται και από το μέγεθος του υπολογιστή σου. Συνήθως, μία τέτοιου είδους θήκη μεταφοράς Laptop είναι πιο βολική για μικρού μεγέθους laptop. Μην ξεχνάς, πως υπάρχουν διάφορα backpacks, τα οποία έχουν ξεχωριστή θήκη για τα laptops, χωρίς να χρειάζεται να έχεις ειδική τσάντα Laptop.

Lunch Box

Τι πιο σημαντικό από το να προετοιμάζεις τα γεύματά σου για την επόμενη μέρα; Προτίμησε να  αποθηκεύεις το γεύμα σου και τα snacks σου σε ένα ειδικό Lunch Box που θα βρεις σε διάφορα καταστήματα ώστε να διατηρούν τη θερμοκρασία τους σε κανονικές συνθήκες. Σίγουρα στο εμπόριο θα ανακαλύψεις διάφορα μεγέθη και χρώματα σε lunch box που θα σε ξετρελάνουν.