Πρωτότυπες ιδέες δώρων για νέους γονείς

444

Η εύρεση του τέλειου δώρου για το νέο μωρό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε όλες αυτές τις χαριτωμένες ιδέες για μωρουδιακά δώρα, όπως  σαλιάρες https://www.tinytoes.gr/product-category/vrefanaptiksi/podies-fagitou-bibs/ ή πάντες κούνιας https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/pillows-bumpers/ και πρέπει να έχετε κατά νου τι θα αρέσει και στους γονείς. Ενώ είναι συναρπαστικό να αγοράζετε χαριτωμένα μικρά παιχνίδια για το νέο μωρό, μερικές φορές είναι πιο πρακτικό να σκεφτείτε ένα δώρο που θα εκτιμούσαν οι γονείς. Για παράδειγμα, μια νέα μαμά μπορεί να λατρέψει κάποια ωραία λοσιόν ή κρέμα σώματος, ενώ περνάει τις μέρες της αλλάζοντας πάνες.

Όταν πρόκειται για νέους γονείς, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, είναι πιθανότατα εξαντλημένοι, αγχωμένοι και απλά προσπαθούν να κρατηθούν ενωμένοι. Δεύτερον, είναι πιθανώς συγκλονισμένοι από όλα τα πράγματα που πρέπει τώρα να αγοράσουν και να ανησυχούν για το μωρό τους. Και τρίτον, πιθανότατα δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από ένα διάλειμμα από όλα αυτά, ώστε να μπορούν απλά να απολαύσουν την ύπαρξη με το νέο τους μωρό.

Ακολουθούν μερικά υπέροχα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στους νέους γονείς:

Φύλαξη παιδιών. Οι γονείς χρειάζονται διαλείμματα από το μωρό τους. Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για να τους δώσετε αυτό το πολυπόθητο διάλειμμα

Μαγείρεμα και ψήσιμο. Ένας πολύ καλός τρόπος για να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος της οικογένειας είναι να παραδώσετε γεύματα για τους γονείς. Η προετοιμασία θρεπτικών γευμάτων μπορεί να είναι δύσκολη εκείνες τις πρώτες ημέρες, όταν το μωρό εξακολουθεί να εδραιώνει τις συνήθειες διατροφής του και η μαμά και ο μπαμπάς προσαρμόζονται στη ζωή με το νεογέννητο.

Δωροεπιταγές. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι δώρο να πάρετε σε μια νέα μαμά, οι δωροεπιταγές είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Σκεφτείτε το αγαπημένο της σπα ή κομμωτήριο και σκεφτείτε να της αγοράσετε ένα μανικιούρ ή μια θεραπεία μασάζ.

Καθαριστήρια. Σκεφτείτε να προσλάβετε μια επαγγελματική καθαρίστρια για να έρθει και να κάνει έναν αρχικό βαθύ καθαρισμό του σπιτιού, ενώ η μαμά αναρρώνει από τον τοκετό.

Προϊόντα καθαρισμού. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε προϊόντα καθαρισμού που θα χρειαστεί ούτως ή άλλως – πράγματα όπως απορρυπαντικό πλυντηρίου, χαρτί τουαλέτας και απολυμαντικά μαντηλάκια.

Το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε έναν νέο γονέα είναι ο χρόνος. Αν είστε σε θέση να βοηθήσετε στην προετοιμασία του γεύματος, στην καθαριότητα ή στη φύλαξη του μωρού για μια ώρα, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.