Πράγματα που έχουν κάνει comeback στην μόδα

423

Το ότι η μόδα ανακυκλώνεται και επιστρέφει είναι γεγονός και σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τα πιο hot πράγματα που έκαναν comeback από τα 90s. Όλο και περισσότερες γυναίκες ακολουθούν πιστά τα τελευταία trends της μόδας και δεν διστάζουν να κάνουν ακόμα και ένα total 90s look. Συγκεντρώσαμε τα δικά μας αγαπημένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που έκαναν comeback και σας τα παρουσιάζουμε.

Κλάμερ.

Το claw clip, το γνωστό και ως κλάμερ υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα hair accessories των 90s και τώρα κάνει δυναμικό comeback. Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ένα αξεσουάρ που οι γυναίκες δεν προτιμούσαν σε καμία περίπτωση ή το χρησιμοποίησαν αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, πλέον έχει κατακτήσει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των γυναικών. Η τάση αυτή ξεκίνησε από τα διάσημα κορίτσια της μόδας και δεν άργησε να αγαπηθεί από όλες μας. Το κλάμερ ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι ιδανικό για όλα τα μήκη μαλλιών και οι προτάσεις για τον τρόπο χρήσης ποικίλουν. Μπορείτε να πιάσετε όλα τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να αφήσετε μερικές τούφες να πέφτουν στο πλάι για να γίνει το hairstyle πιο ατημέλητο και σέξι. Ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε ένα half up look.

Mini και τζιν φούστες.

Οι γυναίκειες φούστες ήταν και θα είναι πάντα ένα ρούχο αγαπητό από τις γυναίκες, όχι όμως σε όλες τις εκδοχές τους. Με το πέρασμα των χρόνων και τις τάσεις της μόδας, ανά περιόδους προτιμώνται συγκεκριμένα είδη σε φούστες.  Δυο ειδή φούστας που ενώ στο παρελθόν ήταν από τα πιο hot ρούχα αλλά η μόδα άλλαξε και τα άφησε πίσω της είναι οι mini και οι τζιν φούστες. Ξανά επέστρεψαν όμως στην μόδα τώρα και όχι άδικα. Μάλιστα έχουν γίνει πιο hot από ποτέ. Πως όμως θα τις φορέσετε σωστά; Όταν επιλέγετε μια mini φούστα, από πάνω θέλει πάντα κάτι απέριττο. Κάτι που να συνοδεύει με τον πιο chic τρόπο την σέξι διάθεσή της, κάνοντάς την sexy chic. Πουκάμισα «αντρικά», απλά t-shirts, εφαρμοστά seventies πλεκτά, ζακέτες και μπλέιζερ της πάνε πολύ. Αποφύγετε να φορέσετε κάτι αποκαλυπτικό και στο πάνω μέρος του σώματος φορώντας μια μίνι φούστα καθώς το outfit θα είναι πολύ «γυμνό». Οποίος και να είναι ο σωματότυπος σου σίγουρα θα βρεις την τζιν φούστα που θα αναδείξει την σιλουέτα σου.