Η απελευθέρωση από τους κανόνες της μόδας

282

Από εποχή σε εποχή, οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν. Κάθε χρόνο, οι σχεδιαστές κοιτάζουν τις πασαρέλες για να δουν τι μπορούν να επαναπροσδιορίσουν και να βελτιώσουν.

Οι γυναίκες αγαπούν τη μόδα. Η μόδα είναι αυτό που εσείς κάνετε, δεν υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Μπορείτε να είστε όσο πρωτότυπες θέλετε ή να αντιγράψετε την τελευταία μοντέρνα εμφάνιση της αγαπημένης σας διασημότητας. Ωστόσο, μερικές γυναίκες αγαπούν να ακολουθούν έναν καθορισμένο ενδυματολογικό κώδικα και να δοκιμάζουν νέες εμφανίσεις πού και πού. Έπειτα, υπάρχουν γυναίκες που είναι καθαρά shopaholics και ξοδεύουν κάθε ελεύθερο λεπτό τους αναζητώντας την τελευταία μόδα που προσφέρουν οι αγαπημένοι τους σχεδιαστές. Οι τύποι γυναικείων παπουτσιών που διατίθενται σήμερα στην αγορά είναι ατελείωτοι, από φλατ σανδάλια μέχρι μπότες μέχρι το γόνατο, από ανοιχτά sling backs μέχρι κλειστές γόβες και ούτω καθεξής. Πείτε το όνομά σας και πιθανότατα θα το βρείτε σε ένα κατάστημα κοντά σας.

Τα γυναικεία αξεσουάρ μπορούν να κάνουν ή να καταστρέψουν ολόκληρη την εμφάνισή σας, γι’ αυτό επιλέξτε προσεκτικά και επενδύστε σε διαχρονικά κομμάτια όπως ένα ζευγάρι Hogan Παπούτσια και μια τσάντα TOUS. Η γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν είναι ποτέ πλήρης χωρίς μια ωραία επιλογή αξεσουάρ! Ενώ τα παπούτσια της μπορεί να είναι το επίκεντρο του καθημερινού της συνόλου, δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς τα κατάλληλα κοσμήματα, τσάντες, κασκόλ και γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Ανεξάρτητα από το στυλ που προτιμά, έχουμε όλες τις τελευταίες πινελιές που χρειάζεται για να πετύχει το look της κάθε μέρα της εβδομάδας!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να αγαπάς τη μόδα. (Και άλλοι τόσοι για να μην την ακολουθείς)

Η μόδα δεν έχει να κάνει με τις τάσεις, αλλά με το στυλ. Το στυλ είναι αυτό που κάνεις, δεν υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις. Μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις και όπως εσύ επιλέξεις. θέλεις να φορέσεις ένα μακρύ φόρεμα με παπούτσια του τένις; Εμπρός, κάντο! θέλεις να συνδυάσεις ένα μπικίνι με ένα σακάκι; Κάν’ το! θέλεις να φορέσεις ένα crop top με ψηλόμεσο παντελόνι; Αυτή είναι η επιλογή σου! Όλοι έχουμε τόσες πολλές ντουλάπες γεμάτες ρούχα, αλλά νομίζω ότι το να έχουμε λιγότερες επιλογές κάνει το ντύσιμο πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό.

Η μόδα είναι διασκεδαστική. Όταν ντύνεσαι το πρωί, λες μια ιστορία για τον εαυτό σου. Αν αισθάνεσαι παιχνιδιάρα, τότε βγάλε εκείνη την έξτρα φλερτ φούστα ή εκείνο το έντονο χρωματιστό αξεσουάρ. Αν αισθάνεσαι σέξι και με αυτοπεποίθηση, βάλε τα αγαπημένα σου τακούνια και καμάρωσε τα. Το ντύσιμό σου θα πρέπει να ταιριάζει με τη διάθεσή σου και τη στάση σου για την ημέρα.