Τελετή λήξης και απονομές σήμερα το απόγευμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤ. ΝΤΟΥΣΚΟΥ

320

Την Μ. Τετάρτη στις 6:30 μ.μ., στην Παραλία Κατερίνης (εγκαταστάσεις ΝΟΚΑΤ) πέφτει η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκαφών OPTIMIST U13, που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης (Ν.Ο.ΚΑΤ.) και ο Δήμος Κατερίνης, με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν οι καιρικές συνθήκες με τις έντονες βροχοπτώσεις, τους ισχυρούς ανέμους και την πτώση της θερμοκρασίας, οι 239 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο έδωσαν ψυχή στους αγώνες και αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση ευγενούς άμιλλας. Από την ολοκλήρωση του αγώνα, την Μ. Τετάρτη, θα  προκύψει η εθνική ομάδα U13, που θα αποτελείται από 5 αγόρια και 5 κορίτσια, και γι αυτό είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για την έκβαση των αγώνων. Υπενθυμίζεται ότι οι ιστιοδρομίες μεταδίδονται σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube, ενώ η κάλυψη από τα ΜΜΕ είναι διαρκής.

Στην Τελετή Λήξης θα γίνουν οι απονομές κυπέλων και μεταλλίων των νικητών των αγώνων, παρουσία των τοπικών αρχών, φορέων του αθλητισμού αλλά και του χρυσού Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου.

Σημειώνεται ότι η Παραλία Κατερίνης φιλοξενεί από τις 16 Απριλίου πάνω από 1000 αθλήτριες και αθλητές, κριτές, προπονητές, συνοδούς και γονείς από όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα από 35 Ναυτικούς Ομίλους, καθώς και πληθώρα επισκεπτών. Οι διοργανωτές εργάστηκαν μεθοδικά και ακούραστα για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διοργάνωσης και φιλοξενίας στα τουριστικά παράλια του Δήμου Κατερίνης.