Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (28/03)

435

Στοίχημα Προγνωστικά: Με ηθικό η Ελλάδα

Λίγα και καλά τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στο πρόγραμμα της Δευτέρας, με πιο σημαντικό βέβαια το φιλικό ματς της ανεβασμένης Ελλάδας μέσα στο Μαυροβούνιο με αποδόσεις από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Μπουργκ – Λαβάλ (19.30)

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για την Μπουργκ, που έβγαλε διπλό στην έδρα της Σεντάν με 2-0. Έτσι παράμεινε σε τροχιά πρώτης τριάδας, ενώ θα μπορούσε να ήταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση αν διατηρούσε την αποτελεσματικότητα στο μίνι διάστημα που δεν κέρδιζε. Όπως και να έχει τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, αν και την περιμένει εκ νέου σήμερα δύσκολο εμπόδιο και συγκεκριμένα αυτό της πρωτοπόρου Λαβάλ.

Ακόμη ένα τρίποντο στο ενεργητικό της Λαβάλ, το 1-0 επί της Σετ εντός έδρας. Εκ νέου «τρέχει» ένα αήττητο τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, με δύο νίκες και μια ισοπαλία, που της επέτρεψε να βρεθεί μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας. Αποκλειστικός στόχος σαφώς η άνοδος στην Ligue 2 και μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της σήμερα κόντρα στην Μπουργκ, που δεν βρίσκεται πολύ παρακάτω βαθμολογικά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σημαντικό ματς για τα δεδομένα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας και με την σοβαρότητα που έχουν οι δύο ομάδες αμυντικά, το Under 2.5 φαντάζει πιθανό στο 1.62 από την Stoiximan.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε Bet365 εγγραφή.

Μαυροβούνιο – Ελλάδα (21.00)

Μετά την μέτρια πορεία στα προκριματικά για το Μουντιάλ, όπου δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό, το Μαυροβούνιο έχασε και στο επόμενο φιλικό από την Αρμενία με 1-0. Τέσσερα ματς χωρίς επιτυχία η ομάδα του Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς, που ψάχνει μετά από καιρό ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει τα πάνω της. Κανονικά στην αποστολή ο πιο αναγνωρίσιμος παίκτης του γκρουπ, που δεν είναι άλλος από τον μεσοεπιθετικό Γιόβετιτς της Χέρτα.

Πρώτο δείγμα θετικό για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της ομάδας, με διπλό στην Ρουμανία με 1-0. Διάθεση για κάθε μπαλιά έδειξαν οι διεθνείς της «γαλανόλευκης», που δεν θα έλεγαν όχι σε μια δεύτερη διαδοχική επιτυχία μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή την φορά μέσα στο Μαυροβούνιο. Δεδομένες κάποιες αλλαγές στα της ενδεκάδας, ενώ γύρισε στην Αθήνα λόγω προβλήματος τραυματισμού ο αμυντικός Τζαβέλας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε μέτρια κατάσταση το Μαυροβούνιο και αν η Ελλάδα φτάσει στα στάνταρ της προηγούμενης αναμέτρησης είναι σε θέση να βγάλει το διπλό και σήμερα σε απόδοση 2.35 στο Pamestoixima.

Λας Πάλμας – Λεγκανές (22.00)

Αν και είχε καιρό να γευτεί την χαρά της νίκης η Λας Πάλμας στο πρωτάθλημα, εντούτοις έκανε αίσθηση την περασμένη εβδομάδα με το διπλό επί της Βαγιαδολίδ με 1-0. Ένα αποτέλεσμα που αυξάνει την αυτοπεποίθηση της και χωρίς κάποιο βαθμολογικό άγχος θα προσπαθήσει για περαιτέρω ζημιές. Μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό 7-5-4, ψάχνοντας σήμερα την όγδοη νίκη της εντός έδρας.

Από το καλύτερο της φετινό αήττητο σερί προέρχεται η Λεγκανές, αφού δεν χάνει εδώ και οχτώ διαδοχικές αγωνιστικές. Πάντως τελευταία «κόλλησε» στο 1-1 με την Σπόρτινγκ Χιχόν εντός έδρας, όμως τα πρόσφατα αποτελέσματα της την έχουν φέρει κάπου στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος της να μεγαλώσει το σερί και να αποκομίσει κάτι θετικό εκ νέου σήμερα στο γήπεδο της Λας Πάλμας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς ιδιαίτερο άγχος οι δύο ομάδες και δεν έχουν κανέναν λόγο να κλειστούν πίσω και να παίξουν με σκοπιμότητα. Επιλογή το Goal/Goal στο 2.00 από την Bet365.