Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet 18/03

505

Προγνωστικά στοίχημα: Μια γεμάτη Παρασκευή

Αρκετά παιχνίδια υπάρχουν και στο πρόγραμμα της Παρασκευής στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και θα μείνουμε λίγο παραπάνω σε Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα και Λα Λίγκα.

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ (21.30)

Αν και προηγήθηκε η Μπόχουμ στο εκτός έδρας παιχνίδι της μέσα στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, εντούτοις δέχθηκε έντονη πίεση στην συνέχεια και την ήττα με 2-1. Όπως και να έχει δεν ήθελε και πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας εκ νέου πόσο ανταγωνιστική είναι. Εξάλλου, με απολογισμό 9-5-12 έχει φροντίσει ήδη να απομακρυνθεί εδώ και καιρό από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Δεν πήγαινε άλλο για την Γκλάντμπαχ και επέστρεψε στα τρίποντα επί της απογοητευτικής Χέρτα με 2-0. Ένα αποτέλεσμα που είχε ανάγκη για να ξεκολλήσει κάπως βαθμολογικά, αφού βρέθηκε στο δεύτερο μισό του σχετικού πίνακα. Στόχος της ένα όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε από εδώ και στο εξής, ώστε στο τέλος να δει τι έχει καταφέρει. Δεν λείπει η ποιότητα στο ρόστερ της, ειδικά από την μέση και μπροστά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, όμως επιθετικά την βρίσκουν την άκρη. Πιθανότερο όλων το Over 2.5 σε απόδοση 1.80 από την Stoiximan.

Γουλβς – Λιντς (22.00)

Ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, αφού κέρδισε μέσα στην έδρα της πιεσμένης Έβερτον με 1-0. Δεύτερη σερί επιτυχία για τους «λύκους», που προσέγγισαν εκ νέου τις θέσεις της Ευρώπης στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ευκαιρία σήμερα για το τρία στα τρία σε ένα παιχνίδι που δείχνει στα μέτρα τους, όπως είναι αυτό εναντίον της Λιντς.

Σε ένα παιχνίδι, που έσπαγε καρδιές, η Λιντς ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος έναντι της Νόριτς και έφτασε σε μια σπουδαία εντός έδρας επικράτηση με 2-1. Μάλιστα δέχθηκε την ισοφάριση στο 91′, αλλά είπε την τελευταία λέξη τρία λεπτά αργότερα. Σημαντική ανάσα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, αλλά ακόμη δεν έχει απομακρυνθεί όσο θα ήθελε από την τελευταία τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο σταθερή σαφώς η Γουλβς, που αν κάνει τα βασικά θα πετύχει σήμερα την τρίτη της διαδοχική νίκη. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 2.20 από το Pamestoixima.

Διαβάστε εδώ πως μπορείτε να κάνετε Novibet εγγραφή.

Μπιλμπάο – Χετάφε (22.00)

Εκτός έδρας σπάνια καταφέρνει κάτι καλό το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπιλμπάο, όπως συνέβη και με την Μπέτις πριν λίγες ημέρες, χάνοντας με 1-0. Πάντως δεν έχει χάσει επαφή με τις Ευρωπαϊκές θέσεις, αρκεί να δείξει ένα πιο αποτελεσματικό πρόσωπο στην συνέχεια και να πάρει τα ματς που πρέπει. Μπροστά στο κοινό της τα πράγματα είναι καλύτερα και κάπως έτσι θα αναζητήσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα απέναντι στην Χετάφε.

Δεν μπόρεσε να κερδίσει η Χετάφε την Βαλένθια εντός έδρας (0-0) και έτσι η προσπάθεια της να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας συνεχίζεται. Το ότι παρουσιάζεται ανταγωνιστική σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια είναι ένα θετικό σημάδι για την συνέχεια, αλλά χρειάζεται και νίκες για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Επίσης δύσκολη η παρουσία της σήμερα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Μπιλμπάο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Συνήθως τα παίρνει αυτά τα ματς η Μπιλμπάο εντός έδρας και έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για τον άσο απέναντι στην Χετάφε σε απόδοση 1.75 στην Bet365.