Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (10/03)

462

Στοίχημα: Το πρώτο βήμα για ΠΑΟΚ

Ελληνικό ενδιαφέρον στην φάση των 16 Ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τον ΠΑΟΚ να ρίχνεται στη μάχη του Conference League. Σημαντική δράση φυσικά και στα υπόλοιπα παιχνίδια σε Conference και Europa League.

ΠΑΟΚ – Γάνδη (19.45)

Αν και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ο ΠΑΟΚ στην Λαμία, εντούτοις έφτασε στο διπλό με 2-0 και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το μεγάλο επίτευγμα φέτος η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου το έχει πετύχει στην Ευρώπη, περνώντας στους «16» του Europa Conference και λόγω της κλήρωσης με την Γάνδη μπορεί να ελπίζει σαφώς σε περαιτέρω διάκριση στην διοργάνωση.

Η εξαιρετική φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεχίζετα για την Γάνδη, παρότι την Βάρεγκεμ την κέρδισε στις καθυστερήσεις με 2-1 στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρά πλέον έξι σερί νίκες, διορθώνοντας μια μέτρια σεζόν πριν λίγο καιρό. Όσον αφορά το Europa Conference πέρασε κατευθείαν από τον όμιλο στους 16, οπότε επιστρέφει στην δράση, με δύσκολη αποστολή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σπουδαίο ραντεβού για τον ΠΑΟΚ, που θα τα δώσει όλα μπροστά στο κοινό του για μια μεγάλη νίκη. Έστω και οριακά μπορεί να φτάσει στον άσο και το 2.20 από την Winmasters.

Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ (19.45)

Ακόμη μια απώλεια στην Λα Λίγκα για την Σεβίλλη και το 0-0 απέναντι στην Αλαβές εκτός έδρας επέτρεψε στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης να ξεφύγει στους οχτώ βαθμούς. Ωστόσο, η διοργάνωση της είναι ξεκάθαρα το Europa League, εκεί που πέρασε εν τέλει δύσκολα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά είναι η πολυνίκης και της πάνε τα πάντα. Σπουδαία παιχνίδια αναμένονται φυσικά και κόντρα στην Γουέστ Χαμ, αρχής γενομένης από σήμερα.

Το πάλεψε στο «Άνφιλντ» η Γουέστ Χαμ, αλλά δεν είχε απάντηση στο γκολ του Μανέ και ηττήθηκε με 1-0. Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει για την ομάδα του Μόγες, η οποία ψάχνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία, αλλά πρόκληση αποτελεί η συμμετοχή της στους «16» του Europa League. Δύσκολο πάντως το εμπόδιο της Σεβίλλης, όμως ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Ανδαλουσία θα της αυξήσει τις πιθανότητες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δυνατές οι δύο ομάδες φέτος και έχουν βλέψεις στο Europa League. Πιθανότερο όλων το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 από το Pamestoixima.

Αταλάντα – Λεβερκούζεν (22.00)

Επιστροφή στις ήττες για την Αταλάντα εκεί που άρχισε να ανεβαίνει, χάνοντας από την Ρόμα στο «Ολίμπικο» με 1-0. Της έλειπε το καθαρό μυαλό μπροστά και έτσι έκανε ένα ακόμη βήμα για την παρουσία της στην πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο. Σε πρώτο πλάνο φυσικά και το Europa League, όπου απέκλεισε με δύο νίκες τον Ολυμπιακό, ενώ ίσως αποτελεί διέξοδος για να παίξει του χρόνου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η κατάκτηση φέτος του συγκεκριμένου θεσμού.

«Όρθια» και στο Μόναχο η Λεβερκούζεν, όπου απέσπασε το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Μπάγερν. Εξάλλου, φέτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε υψηλό επίπεδο και γιατί όχι να διακριθεί στην Ευρώπη. Σίγουρα τεστάρει και πάλι τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο όπως είναι η Αταλάντα, αλλά έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να κάνει την ζημιά και να μεταφέρει περισσότερες ελπίδες στην ρεβάνς της έδρας της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ελκυστικό ζευγάρι στο Μπέργκαμο, με δύο ομάδες που παίζουν γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο. Ένα τέρμα νωρίς θα ανοίξει το ρυθμό για το Over 2.5 στο 1.70 από την Interwetten.