Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (25/02)

389

Στοίχημα: Σε Ιταλία και Πρέμιερ Λιγκ

Πλούσια δράση από Παρασκευής στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κυρίως λόγω δύο Ιταλικών παιχνιδιών, ενώ την δική του σημασία έχει σαφώς και το Σαουθάμπτον – Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης υπάρχουν και προγνωστικά Euroleague για σήμερα.

Μίλαν – Ουντινέζε (19.45)

Αναπάντεχη απώλεια για την Μίλαν στην έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα, μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Έτσι έχασε την ευκαιρία να ανοίξει την διαφορά της από Νάπολι και Ίντερ,που ακολουθούν στην μάχη της κορυφής. Προφανώς και απαγορεύονται άλλες γκέλες του ίδιου επιπέδου, αν οι «ροσονέρι» θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, με τη νίκη κόντρα στην Ουντινέζε να αποτελεί σαφώς μονόδρομος. Εκτός ο στόπερ Κιάερ και ο φορ Ιμπραϊμοβιτς.

Αν και ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση με την Λάτσιο η Ουντινέζε, εντούτοις στο τέλος το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Η αναποτελεσματικότητα που έχει από το ξεκίνημα της σεζόν δεν της επιτρέπει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και μόνο άνετη δεν μπορεί να αισθάνεται για το υπόλοιπο της περιόδου. Δύσκολη η αποστολή της και σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο Μίλαν, όπου θα λείψει ο έμπειρος στόπερ Νούιτινκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μόνο σταθερή δεν είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μίλαν και η Ουντινέζε μπορεί να βρει δίχτυα στο «Σαν Σίρο». Η αξία στο Goal/Goal και το 1.87 από την Stoiximan.

Σαουθάμπτον – Νόριτς (22.00)

Σε πολύ καλό… φεγγάρι η Σαουθάμπτον, αφού κέρδισε και την ενισχυμένη Έβερτον με 2-0 εντός έδρας. Από τις πλέον άνετες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών πλέον για τους «άγιους», που βελτίωσαν κατά πολύ την βαθμολογική τους εικόνα. Φαβορί και σήμερα απέναντι στην ουραγό του σχετικού πίνακα Νόριτς. Εκτός ο γκολκίπερ ΜακΚάρθι, ο αμυντικός Λιάνκο και ο εξτρέμ Τέγια.

Αν και προηγήθηκε η Νόριτς μέσα στο «Άνφιλντ» με τον Ράσιτσα κόντρα στην ροή του αγώνα, ουσιαστικά ξύπνησε την Λίβερπουλ για να έρθει στην συνέχεια η ανατροπή και η ήττα με 3-1. Ένα αποτέλεσμα μέσα στο πρόγραμμα για τα «καναρίνια», που πρέπει όμως από εδώ και στο εξής να βρουν μεγάλες νίκες αν θέλουν να βάλουν από κάτω τους έστω τρεις ομάδες και να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Φουλ η αποστολή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εξαιρετική η Σαουθάμπτον τελευταία, που μπορεί να σκοράρει σήμερα αρκετές φορές, όμως και η Νόριτς πάει να κάνει την έκπληξη. Πιθανό το Over 2.5 σε απόδοση 1.80 από το Pamestoixima.

Τζένοα – Ίντερ (22.00)

Από την ήττα καλή είναι και η ισοπαλία για την Τζένοα στον «τελικό» μέσα στην Βενέτσια με 1-1. Βέβαια παραμένει με μόλις μια νίκη στην φετινή Serie A και με απολογισμό 1-3-12 βρίσκεται αναμενόμενα εντός επικίνδυνης ζώνης. Κρίσιμη η συνέχεια για την ομάδα από την Γένοβα και μέσα σε όλα έχει σήμερα ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην πιεσμένη και ανώτερη αν μη τι άλλο Ίντερ. Εκτός οι στόπερ Βανόισντεν, Μπάνι και ο φορ Πίκολι.

Από το ένα στραβό αποτέλεσμα στο άλλο για την Ίντερ και ειδικά η εντός έδρας ήττα από την Σασσουόλο με 2-0 πόνεσε πολύ. Πλέον έχει κάνει ντέρμπι την υπόθεση του τίτλου, εκεί που άρχισε να ξεφεύγει τόσο από την Μίλαν, όσο και τη Νάπολι. Πλέον αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές, οπότε δεν μπορεί να σκέφτεται τυχόν νέα απώλεια σήμερα στο γήπεδο της Τζένοα. Πάντα εκτός ο αριστερός ακραίος Γκόσενς και ο φορ Κορέα.