Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (21/02)

383

Στοίχημα Προγνωστικά: Με βάρος την Serie A

Αρκετά παιχνίδια έχουν απομείνει και στο πρόγραμμα της Δευτέρας, όπου ξεχωρίζει η Serie A, ενώ δράση υπάρχει μεταξύ άλλων και στην Λα Λίγκα της Ισπανίας. Ας δούμε τα προγνωστικά από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

Κάλιαρι – Νάπολι (20.00)

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την Κάλιαρι, αφού μετά το σπουδαίο διπλό επί της Αταλάντα με 2-1 ακολούθησε το 1-1 στο γήπεδο της Έμπολι. Ένα μίνι αήτηττο τριών αγωνιστικών της επιτρέπει να κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια στο πρωτάθλημα, αν και την περιμένει σήμερα δύσκολο έργο απέναντι στη Νάπολι, που είναι καλά και διεκδικεί φέτος τον τίτλο.

Καλό παιχνίδι για τη Νάπολι στο «Καμπ Νου» όπου απέσπασε το ισόπαλο 1-1 από την Μπαρτσελόνα στο Europa League. Σε περίοπτη θέση όμως για την ομάδα του Σπαλέτι και το πρωτάθλημα, καθώς διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Παρά το 1-1 με την Ίντερ συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή και έχει φορμαριστεί την κατάλληλη περίοδο, όπου κρίνονται πλέον όλοι οι στόχοι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Απόλυτο φαβορί η Νάπολι και αν θέλει να πάει για τον τίτλο δεν πρέπει να έχει απώλειες σήμερα στην Σαρδηνία. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό και το 1.57 από τη στοιχιμαν.

Θέλτα – Λεβάντε (22.00)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Θέλτα από την έδρα της Κάντιθ, μένοντας στο «λευκό» 0-0. Έτσι διεύρυνε το αήττητο σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές, διάστημα που είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Αναμενόμενα σκαρφάλωσε αρκετές θέσεις στην βαθμολογία, έχοντας ευκαιρία σήμερα να διευρύνει το σερί της, αφού υποδέχεται την ουραγό Λεβάντε και είναι το φαβορί του ζευγαριού.

Μεγάλη έκπληξη μεσοβδόμαδα μέσα στην Μαδρίτη για την Λεβάντε, αφού κέρδισε την Ατλέτικο με 1-0 εκτός έδρας. Ένα αποτέλεσμα που αναπτερώνει κάπως τις ελπίδες της για παραμονή, αρκεί να κάνει ότι δεν έκανε στον πρώτο γύρο, δηλαδή να κερδίζει. Απαιτητικό το έργο της και σήμερα στο Βίγκο, αλλά πλέον δεν έχει περιθώρια να διαλέγει αντιπάλους, αφού χρειάζεται όσα περισσότερα τρίποντα μπορεί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καλύτερη ομάδα η Θέλτα, που επιθετικά είναι όλα τα λεφτά, αλλά η Λεβάντε δείχνει αυτή την περίοδο επικίνδυνη. Πιθανό το Over 2.5 σε απόδοση 1.85 από το Pamestoixima.

Μπολόνια – Σπέτσια (22.00)

Ήττα με κάτω τα χέρια για την Μπολόνια στο «Ολίμπικο» από την Λάτσιο την περασμένη αγωνιστική, όπως αποτυπώνει και το εις βάρος της 3-0. Μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Serie A, αφού στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Πριν αρχίσουν να κινδυνεύουν οι «ροσομπλού» καλούνται να βρουν τον καλό τους εαυτό και αρχικά να κερδίσουν σήμερα μια αντίπαλο στα μέτρα τους όπως είναι η Σπέτσια.

Από ήττα προέρχεται και η Σπέτσια, γνωρίζοντας την ήττα από την Φιορεντίνα με 2-1. Κάπως έτσι έλαβε τέλος και ένα ικανό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς να χάσει, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία νωρίτερα. Προς το παρών η ομάδα του Τιάγκο Μότα δείχνει να ελέγχει την κατάσταση όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, αλλά χρειάζεται ακόμη κάποιες νίκες για να αισθάνεται σίγουρη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα νίκης για την Μπολόνια, που αν δεν πάρει αυτό το παιχνίδι τότε θα έχει προβλήματα. Προβάδισμα στον άσο, που πληρώνει 1.80 στην Bet365.