Αλέξης Κούγιας: «Οχτώ χρόνια,τα παιδιά μου άκουγαν τον Λάκη Λαζόπουλο να γελοιοποιεί τον πατέρα τους»

Ο γνωστός δικηγόρος απάντησε για την πρόσφατη τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

373

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στην εκπομπή του, στα πρόσωπα της εβδομάδας, δηλαδή τον Σάκη Ρουβά και την τοποθέτησή του, για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας στο podcast του παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει φίλος με τον Σάκη Ρουβά, αλλά οι απόψεις τους βρίσκονται σε πλήρη διαφωνία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ ο ίδιος εναντιώθηκε με την στάση του τραγουδιστή.

Ο Αλέξης Κούγιας, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» απάντησε στο θέμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πολλοί χρησιμοποιούν το όνομά του για να αναβιώσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Ο γνωστός δικηγόρος συνέχισε να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο, αφήνοντας αιχμές πως αν δεν τον βοηθούσαν ορισμένοι γνωστοί άνθρωποι, δε θα είχε την καριέρα που έχει σήμερα.

Τόνισε εντόνως, πως ο κ. Λαζόπουλος επί οχτώ χρόνια τον γελοιοποιούσε, αναφερόμενος προς το πρόσωπό του ως «κοντό» και «ανήθικο», όπως είπε ο κ. Κούγιας.

Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λαζόπουλος ό,τι αξίζει το παίρνει στο τέλος. Ας αφήσει εμάς που έχουμε διαλέξει μια άλλη πορεία στη ζωή μας».