Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (14/02)

405

Στοίχημα Προγνωστικά: Σε φόρμα η Μπιλμπάο

Αρκετή δράση και στο πρόγραμμα της Δευτέρας, αφού κλείνουν αγωνιστικές σε πρωταθλήματα όπως της Superleague 1, της Serie A, της La Liga και όχι μόνο. Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναλύσεις αγώνων.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (19.30)

Από μεγάλο διπλό προέρχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό με 1-0 μέσα στο Αγρίνιο. Έτσι κάλυψε ορισμένες τελευταίες απώλειες στο πρωτάθλημα και φυσικά αύξησε τις πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι οφ Ευρώπης. Από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια από αυτά που απομένουν το σημερινό με τον Άρη, αφού ο αντίπαλος του έχει και αυτός τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Μετά από δύο σερί νίκες, ακόμη ένα πισωγύρισμα για τον Άρη, που έχασε εντός έδρας από τον Βόλο με 2-0. Όλα για όλα από εδώ και στο εξής για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που λόγω του αποκλεισμού στο κύπελλο παίζει τα… ρέστα της στο πρωτάθλημα, με σκοπό την είσοδο στα πλέι οφ. Σημαντικό να αποδράσει με ένα διπλό σήμερα στις «Ζωσιμάδες», ώστε να ρεφάρει το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Βόλο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη μάχη, αφού οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για τα πλέι οφ Ευρώπης. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, που πληρώνει 2.85 στο Pamestoixima.gr.

Σπέτσια – Φιορεντίνα (21.45)

Με τον πόντο της ισοπαλίας αποχώρησε η Σπέτσια από το γήπεδο της Σαλερνιτάνα και σκορ 2-2, το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Νωρίτερα ωστόσο μετρούσε τρεις απανωτές νίκες και αυτό το σερί την έφερε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, τουλάχιστον προς το παρών. Ένα σερί που δοκιμάζεται για τα καλά σήμερα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Φιορεντίνα.

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ικανό χρονικό διάστημα η Φιορεντίνα, εντούτοις βρήκε τέρμα στις καθυστερήσεις στο Μπέργκαμο και με 3-2 κόντρα στην Αταλάντα προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα πάντως έχασε με κάτω τα χέρια από την Λάτσιο με 3-0 και έκανε ένα βήμα πίσω όσον αφορά μια Ευρωπαϊκή θέση, που είναι εξάλλου και ο στόχος της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Συνήθως βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα οι δύο ομάδες και πιθανότερο όλων στην αναμέτρηση είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.62 στο Pamestoixima.

Μαγιόρκα – Μπιλμπάο (22.00)

Σπουδαίας σημασίας επικράτηση για την Μαγιόρκα επί της Κάντιθ με 2-1, εκμεταλλευόμενη το έντονο κίνητρο και τον παράγοντα έδρα. Έτσι έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο αρνητικό σερί χωρίς τρίποντο και άνοιξε την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους πέντε πόντους. Πιο άνετη θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα σήμερα στο απαιτητικό ματς, με αντίπαλο την Μπιλμπάο.

Αγώνα κυπέλλου είχε μεσοβδόμαδα η Μπιλμπάο και έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Βαλένθια εντός έδρας. Αρκετά φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία τετράδα αγώνα, οπότε πάει φέτος για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο με πολλές αξιώσεις. Ζητούμενο για τους Βάσκους να συνεχίσουν ανάλογα και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Υπολογίσιμη η Μαγιόρκα, αλλά από την άλλη πλευρά η Μπιλμπάο δείχνει σε καλή κατάσταση και μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό στο 2.20 από την Bet365.