Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (12/02)

490

Στοίχημα Προγνωστικά: Σπουδαία ραντεβού στην Ευρώπη

Δεν λείπουν τα μεγάλα παιχνίδια από το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Ευρώπη και ξεχωρίζουν ματς από Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Καμπιονάτο. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για στοίχημα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον (14.30)

Ακόμη ένα στραβό αποτέλεσμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της ουραγού Μπέρνλι. Απόλυτη απογοήτευση για τους «κόκκινους διαβόλους», που έκαναν εκ νέου βήμα πίσω όσον αφορά την τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Σαφώς και χρειάζονται νίκη σήμερα απέναντι στην Σαουθάμπτον τόσο για βαθμολογικούς, όσο και ψυχολογικούς λόγους.

Δύσκολο το έργο της Σαουθάμπτον απέναντι στην άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, την Σίτι την περασμένη Τετάρτη και δεν απέφυγε την ήττα με 2-0. Ένα αποτέλεσμα μέσα στο πρόγραμμα για τους «αγίους», που συνεχίζουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος της σεζόν. Σίγουρα έχουν την ποιότητα να κάνουν ζημιές από εδώ και στο εξής, όμως και σήμερα έχουν απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην πιεσμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Μάντσεστερ για πολλούς λόγους και λογικά θα καταφέρει να επιστρέψει στα τρίποντα, με τον άσο να πληρώνει 1.57 στην Stoiximan.

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης (17.15)

Την αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε με ένα τεράστιο διπλό η Βιγιαρεάλ, κερδίζοντας την εξαιρετική φέτος Μπέτις με 2-0 εκτός έδρας. Έτσι έδωσε συνέχεια στο άνετο 3-0 επί της Μαγιόρκα και πλέον μπορεί να κοιτά και πάλι την πρώτη τετράδα της Λα Λίγκα. Βέβαια σήμερα το μικρό αυτό σερί για το «κίτρινο υποβρύχιο» δοκιμάζεται περίτρανα απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει σούπερ ηθικό για να συνεχίσει νικηφόρα.

Έστω και με το οριακό 1-0, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καθήκον της απέναντι στην Γρανάδα και επιβλήθηκε εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Παρότι δεν εντυπωσιάζει τελευταία, εντούτοις η ομάδα του Αντσελότι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας και προβάλει φυσικά ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Μεγάλο ματς σήμερα στο «Μαδριγάλ», όπου θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα ως προς τον στόχο της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σπουδαία συνάντηση στο «Μαδριγάλ», όπου οι δύο ομάδες έχουν την φόρα να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1.62 από το Pamestoixima.

Νάπολι – Ίντερ (19.00)

Δύσκολα να μην απαντούσε στην ήττα της Ίντερ η Νάπολι και το δικό της 2-0 επί της Βενέτσια την έφερε μια ανάσα από την κορυφή του Καμπιονάτο. Εκεί που θα βρεθεί σήμερα σε περίπτωση που κερδίσει τους «νερατζούρι» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει φορμαριστεί την κατάλληλη χρονική στιγμή και με τέσσερις σερί νίκες φωνάζει εκ νέου παρών για τον τίτλο.

Μέσα και στον στόχο του κυπέλλου η Ίντερ, μετά το υπέρ της 2-0 επί της Ρόμα το βράδυ της Τρίτης. Έτσι ξεπέρασε κάπως την ήττα από την Μίλαν στο ντέρμπι με 2-1, επιτρέποντας να την πλησιάσουν σε απόσταση βολής από την κορυφή. Τα ντέρμπι διαδέχονται μάλιστα το ένα μετά το άλλο για της ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, αφού μετά από Μίλαν και Ρόμα αντιμετωπίζει σήμερα σε ένα μεγάλο παιχνίδι τη Νάπολι εκτός έδρας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κορμιά αναμένεται να πέσουν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όπου οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα στο σκοράρισμα για το Goal/Goal στο 1.70 της Bet365.