Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (31/01)

435

Στοίχημα Προγνωστικά: Γαλλική μάχη στο κύπελλο

Το πιο σημαντικό γεγονός της Δευτέρας είναι το ματς κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νις, ενώ στοιχηματικά θα γίνει στάση τόσο στην League One της Αγγλίας, όσο και στην Πορτογαλία.

Πόρτσμουθ – Τσάρλτον (21.45)

Αρκετά ντεφορμέ το τελευταίο χρονικό διάστημα η Πόρτσμουθ, χάνοντας και από την Σάντερλαντ με 1-0. Συγκεκριμένα έχει μόλις έναν πόντο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, είδε τις θέσεις πλέι οφ να ξεφεύγουν περισσότερο στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Έτσι καλείται να βγει μπροστά και να απαντήσει με κάτι καλύτερο, αρχής γενομένης από το σημερινό καθοριστικό παιχνίδι εναντίον της Τσάρλτον.

Μέτρια η πορεία της Τσάρλτον έως τώρα στο πρωτάθλημα της League One και η λογική λέει ότι ούτε θα κινδυνέψει, αλλά δεν προλαβαίνει μάλλον και κάποια θέση για τα πλέι οφ ανόδου. Όσον αφορά την κατηγορία προέρχεται από το υπέρ της 2-0 επί της Φλίτγουντ εντός έδρας, ενώ στην συνέχεια έπαιξε Λιγκ Τρόφι και αποκλείστηκε από την Χάρτλπουλ μακριά από το γήπεδο της στα πέναλτι με 5-4.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς περιθώρια η Πόρτσμουθ, αλλά και η Τσάρλτον από την δική της πλευρά σκοράρει συνεχώς τελευταία. Πιθανό το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Betshop.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις (22.15)

Την έχει την άνεση της στο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε μπορεί να διεκδικήσει χωρίς πίεση και τα υπόλοιπα τρόπαια. Όπως το κύπελλο Γαλλίας, που την έφερε αντιμέτωπη με τη Νις και σίγουρα την περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι απουσίες της δεν είναι λίγες λόγω διεθνών ποδοσφαιριστών, αλλά το ρόστερ υπάρχει ως γνωστός και παραμένει το φαβορί, ειδικά σαν γηπεδούχος ομάδα.

Από τις δυνατές ομάδες στην Γαλλία φυσικά η Νις και ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι όλα τα λεφτά. Αυτό γιατί προέρχεται από έξι σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στα καλύτερα της. Στο κύπελλο απέκλεισε την Σολέ με 1-0 στον προηγούμενο γύρο, αλλά τόσο νωρίς είχε την ατυχία σε αυτή την φάση να πέσει πάνω στην Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα σε νοκ άουτ εκτός έδρας αναμέτρηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας, που θα παίξουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η πρόσφατη φόρμα τους μας οδηγεί στο Over 2.5 και το 1.65 από το Pamestoixima.

Φαμαλικάο – Αρούκα (23.15)

Δύσκολο το έργο της Φαμαλικάο στο προηγούμενο παιχνίδι, αφού αντιμετώπισε την πρωτοπόρο Πόρτο εκτός έδρας και δεν απέφυγε την ήττα με 3-1. Σε πολλές των περιπτώσεων αδικεί τις προσπάθειες της, καθώς παρά την ποιότητα του ρόστερ της, με απολογισμό 3-7-9 έχει υποχωρήσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οπότε μονόδρομο αποτελεί σήμερα η νίκη απέναντι στην Αρούκα.

Από σπουδαία επικράτηση προέρχεται η Αρούκα και μάλιστα με ανατροπή, κερδίζοντας την Εστορίλ εκτός έδρας με 2-1. Σπουδαία ανάσα σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος, αφού νωρίτερα μετρούσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες στις έξι πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Σίγουρα χρειάζεται και άλλα ανάλογα αποτελέσματα στην συνέχεια για να αποφύγει τις περιπέτειες και θα είναι σημαντικό γι’ αυτήν να αντέξει και σήμερα με την Φαμαλικάο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καθοριστικό παιχνίδι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στην Πορτογαλία, με την Φαμαλικάο να «καίγεται» περισσότερο. Λόγω έδρας έχει το προβάδισμα για τον άσο στο 1.93 από την Bet36.gr.