Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (24/01)

512

Στοίχημα Προγνωστικά: Σε άνοδο ο Αστέρας Τρίπολης

Αρκετά παιχνίδια και σήμερα τόσο στην Superleague 1 και κυρίως σε δεύτερες κατηγορίες στην Ευρώπη, όπως στην Αγγλία, την Ισπανία και όχι μόνο. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (19.30)

Ακόμη μία νίκη το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον Αστέρα Τρίπολης, που επιβλήθηκε του Βόλου με 1-0. Τρίτο τρίποντο στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, κάτι που βοήθησε τους Αρκάδες να κερδίσουν αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Επίσης δείχνει να εκμεταλλεύεται τόσο τον παράγοντα έδρα, αλλά και το βατό πρόγραμμα, κάτι που θα επιδιώξει και σήμερα απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Ηττημένος έφυγε ο Απόλλων Σμύρνης από τον Βόλο στο εξ’΄αναβολής ματς μεσοβδόμαδα εκτός έδρας με 1-0 και συνεχίζει στην ουρά της βαθμολογίας. Παρότι εμφανίζεται ανταγωνιστικός σε μεγάλο ποσοστό τελευταία, εντούτοις του λείπουν οι νίκες, κάτι που είναι απαραίτητο από εδώ και στο εξής. Νέα εκτός έδρας αναμέτρηση σήμερα απέναντι στον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης, που κρύβει σαφώς μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανώτερος σε όλα ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Προβάδισμα στον άσο και το 1.57 από το Pamestoixima.gr.

Μπλάκμπερν – Μίντλεσμπρο (21.45)

Από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος στην Τσάμπιονσιπ είναι η Μπλάκμπερν και διεκδικεί την άνοδο. Τελευταία προβληματίζει μακριά από το γήπεδο της, χάνοντας προσφάτως από την Χαλ με 2-0, αλλά οι αποστάσεις παραμένουν μικρές και όλα είναι πιθανά. Μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό 9-3-2 σε 14 παιχνίδια, επίδοση που θα προσπαθήσει να διευρύνει σήμερα απέναντι στην Μίντλεσμπρο.

Με το γκάζι… πατημένο εδώ και καιρό η Μίντλεσμπρο, που είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Αυτό γιατί προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Ρέντινγκ με 2-1. Ένα σερί που την βοήθησε να αναρριχηθεί αρκετά στον πίνακα της βαθμολογίας και αν συνεχίσει έτσι θα διεκδικήσει στο τέλος την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις καλύτερες και φορμαρισμένες τελευταία ομάδες της Τσάμπιονσιπ, οπότε είναι σε θέση να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.93 από το Pamestoixima.

Αλμερία – Εϊμπάρ (22.00)

Κάποια στιγμή θα ερχόταν μια δύσκολη περίοδος για την Αλμερία και συγκεκριμένα αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές. Προσφάτως έχασε από την Λούγκο με 2-1, αλλά χάρη στον εξαιρετικό της πρώτο γύρο στην Σεγούντα Ντιβιζιόν οδηγεί ακόμη την κούρσα της βαθμολογίας. Αρκετά απαιτητικό και το σημερινό παιχνίδι με την Εϊμπάρ, αντίπαλος που έχει τον ίδιο στόχο της ανόδου.

Από τις 10/01 έχει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα η Εϊμπάρ, τότε που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Οβιέδο. Ολοένα και πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι Βάσκοι, αφού «τρέχουν» ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα. Συγκεκριμένα βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Αλμερία και δοκιμάζουν για τα καλά τις δυνάμεις τους, όντας ένα από τα φαβορί για προβιβασμό στην Λα Λίγκα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και θα γίνει μάχη. Δύο ομάδες με επιθετική ποιότητα και το Goal/Goal πληρώνει 1.87 στην Bet365.