Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (18/01)

489

Στοίχημα Τρίτης: Ώρα νίκης για Τσέλσι

Η δράση συνεχίζεται κανονικότατα και στο πρόγραμμα της Τρίτης, με αγωνιστικές σε Λα Λίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Σκωτία και αγώνες κυπέλλων σε αρκετές χώρες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναλύσεις αγώνων:

Μπέτις – Αλαβές (21.00)

Σε παιχνίδι που έγινε σε δύο δόσεις, η Μπέτις κέρδισε την συμπολίτισσα της Σεβίλλη με 2-1 και βρέθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στροφή στην Λα Λίγκα για την ομάδα του Πελεγκρίνι, όπου παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τις καλύτερες παρουσίες ούτως ή άλλως στην Ισπανία φέτος και καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί σήμερα απέναντι στην Αλαβές.

Αρκετό καιρό έχει να πανηγυρίσει τρίποντο στο πρωτάθλημα η Αλαβές, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της πριν περίπου 10 ημέρες έμεινε στο 0-0, με αντίπαλο την Μπιλμπάο. Αν και ανταγωνιστική, τα αποτελέσματα δεν έρχονται φέτος για τους Βάσκους, με συνέπεια να βρίσκονται την στιγμή αυτή εντός επικίνδυνης ζώνης στην βαθμολογία. Μέσα σε όλα έρχεται σήμερα ένα πραγματικά απαιτητικό παιχνίδι εναντίον της αξιόλογης Μπέτις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αν θέλει να παραμείνει ψηλά η Μπέτις δεν πρέπει να έχει απώλειες σε τέτοια παιχνίδια, ενώ έτσι και αλλιώς έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον άσο στο 1.57 από τη Novibet.

Μπέρνλι – Γουότφορντ (21.30)

Η ομάδα με τα λιγότερα παιχνίδια είναι η Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα 17. Σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με πιο πρόσφατη την ήττα από την Λιντς με 3-1, ενώ στην συνέχεια στο κύπελλο έχασε με 2-1 από την Χάντερσφιλντ. Μονόδρομος σαφώς η νίκη κόντρα στην Γουότφορντ σήμερα, αντίπαλος με τον ίδιο στόχο της παραμονής.

Στο 87′ έδωσε τον πόντο της ισοπαλίας η Γουότφορντ απέναντι στη Νιούκαστλ για το τελικό 1-1. Κάθε συγκομιδή εκτός έδρας είναι σημαντική για την ομάδα του Ρανιέρι, που όμως συμπλήρωσε εφτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Αναμενόμενα έχει μπλέξει σε σενάρια με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι παίρνει σειρά σήμερα κόντρα στην Μπέρνλι σε ένα πραγματικά καθοριστικό ματς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το κάτι παραπάνω στην μεταξύ τους κόντρα. Το Goal/Goal στο 1.85 από το Pamestoixima.

Μπράιτον – Τσέλσι (22.00)

Καλό παιχνίδι από την Μπράιτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στο 87′ για να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1. Αρκετές των περιπτώσεων εμφανίστηκε αποτελεσματική μέσα στην σεζόν, αλλά αυτό το διάστημα μετρά αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να βρεθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Σερί που κινδυνεύει βέβαια σήμερα κόντρα στην πιεσμένη Τσέλσι.

Οι λιγοστές ελπίδες της Τσέλσι για τον τίτλο φαίνεται να χάθηκαν, μετά την ήττα του Σαββάτου από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0. Οι τελευταίες της νίκες είναι στα κύπελλα, οπότε η ομάδα του Τούχελ καλείται να βρει και πάλι την καλή της φόρμα και να δει τι μπορεί να πετύχει στην συνέχεια της σεζόν. Σε πρώτη φάση να επιστρέψει στα τρίποντα σήμερα στο γήπεδο της Μπράιτον, ώστε να πάρει τα πάνω της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Τσέλσι, αλλά σαν μεγάλη ομάδα καλείται να βγάλει αντίδραση και ένα διπλό στην έδρα της Μπράιτον σε απόδοση 1.80 στην Bet365.