Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (16/01)

462

Στοίχημα: Ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελκυστικές αναμετρήσεις τόσο στο δικό μας πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, οπότε το βάρος σήμερα Κυριακή πέφτει στα προγνωστικά Superleague, την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο.

Γουέστ Χαμ – Λιντς (16.00)

Εκ νέου σε φόρμα αυτό το διάστημα η Γουέστ Χαμ, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ακόμη μία στο κύπελλο, που είναι επί της σημερινής της αντιπάλου Λιντς με 2-0. Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Νόριτς και είναι πλέον και πάλι ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Φαβορί η ομάδα του Μόγες και σήμερα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Λιντς ήταν για το FA Cup, όπου έχασε στο γήπεδο που αγωνίζεται σήμερα από την Γουέστ Χαμ με 2-0. Σε επίπεδο πρωταθλήματος πάντως προέρχεται από το υπέρ της 3-1 επί της Μπέρνλι, παίρνοντας σπουδαία ανάσα τόσο βαθμολογιά, όσο και ψυχολογικά. Σίγουρα η ομάδα του Μπιέλσα δεν αισθάνεται ακόμη άνετη, αλλά έχει την ποιότητα να πραγματοποιήσει έναν καλύτερο δεύτερο γύρο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Λονδίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν ποιότητα επιθετικά και όχι μόνο. Πιθανότερο όλων το Goal/Goal στο 1.65 από τη Novibet.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19.30)

Μετά από καιρό έχασε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον Βόλο με 3-1, έχοντας παράπονα από την διαιτησία. Ωστόσο καλείται να κοιτάξει μπροστά, αφού έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση νίκης θα τον βοηθήσει να αναρριχηθεί βαθμολογικά, αλλά να πάρει και τεράστια ώθηση για την συνέχεια. Εξάλλου, οι «πράσινοι» φέτος έχουν δείξει περισσότερα καλά στοιχεία σε σχέση με άλλες χρονιές.

Αρκετές ημέρες έχει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και το τελευταίο του παιχνίδι είναι το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. Ακόμη έχει την διαφορά από τους διώκτες της η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν θέλει να δώσει άλλα δικαιώματα. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ρεφάρουν σήμερα στην Λεωφόρο, αν και υπήρχαν θέματα κρουσμάτων όλο αυτό το διάστημα, ενώ λείπουν παίκτες και στο Κόπα Αμέρικα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από ήττα προέρχεται ο Παναθηναϊκός, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν έχει τελευταία το εύκολο γκολ. Το ματς δύσκολα να ξεφύγει σε σκορ και το Under 2.5 πληρώνει 1.70 στο Pamestoixima.

Αταλάντα – Ίντερ (21.45)

Άνετο 2-0 για την Αταλάντα στο κύπελλο επί της Βενέτσια, ενώ στο πρωτάθλημα πέρασε με 6-2 από το γήπεδο της Ουντινέζε. Μέσα από τα παιχνίδια επιχειρεί να βρει και πάλι την καλή της φόρμα, αλλά απουσίες όπως του Ίλισιτς, του Ζαπάτα και όχι μόνο κάνουν το έργο της ομάδας του Γκασπερίνι δύσκολο για την συνέχεια και κυρίως βέβαια ενόψει του σημερινού ντέρμπι, με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ίντερ.

Με τέρμα του Αλέξις στο 120′ η Ίντερ πανηγύρισε το Σούπερ Καπ μεσοβδόμαδα επί της Γιουβέντους με 2-1 και πήρε ακόμη περισσότερη ώθηση για την συνέχεια. Εξάλλου στο πρωτάθλημα κερδίζει το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο και οδηγεί σταθερά την κούρσα της βαθμολογίας, όμως νιώθει για τα καλά την ανάσα της Μίλαν όλες αυτές τις εβδομάδες. Πλήρης η αποστολή του προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ντέρμπι στον Ιταλικό βορρά, όπου οι απουσίες της Αταλάντα και η φόρμα της Ίντερ γέρνουν την πλάστιγγα προς τα δεξιά και το διπλό σε απόδοση 2.22 στην Bet365.