Αρχική Πρωτοσέλιδο 4 αποκλεισμένοι στο Καταφύγι Βελβεντού (ηχητικό)

4 αποκλεισμένοι στο Καταφύγι Βελβεντού (ηχητικό)

346

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) οι τέσσερις εγκλωβισμένοι κάτοικοι στο Καταφύγι Βελβεντού αναμένεται να απεγκλωβιστούν με ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας – “Δεν ήταν δικό μας αίτημα αλλά απόφαση της Πολιτείας.

Αυτό το “τροπάριο” ξεκίνησε από χθες το βράδυ ενώ εμείς επιμέναμε να περιμένουμε το μηχάνημα να “ανοίξει” το δρόμο. Αυτοί επιμένουν ότι πρέπει να έρθει το ελικόπτερο διαφορετικά θα υπάρξει Εισαγγελική Παρέμβαση – Πολύ φοβάμαι ότι θα φύγουμε και θα κάνουν περισσότερες από τρεις μέρες να ανοίξει ο δρόμος.

Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί ήταν όλοι γνώστες για το θέμα του δρόμου. Τι περιμένανε, την τελευταία στιγμή; Aυτό που με θλίβει είναι ότι, διαχρονικά, κανείς δεν ενδιαφέρεται για το χωριό του Ζορμπά. Υπάρχει το σπίτι του Ζορμπά, έρχεται κάποιος στο χωριό και ντρεπόμαστε να τον πάμε”, λέει στο kozan.gr η κα. Στέλλα Αδαμίδου.

Το βράδυ της Κυριακής 16/1, μίλησε η κα Στέλλα Αδαμίδου, μία εκ των τεσσάρων εγκλωβισμένων στο Καταφύγι του Δήμου Βελβεντού, όπου παραμένουν αποκλεισμένοι, για έβδομη ημέρα, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, που δημιούργησε προβλήματα στο οδικό δίκτυο αποκλείοντας την πρόσβαση στο χωριό. Ακούστε τι μας είπε: