Στοιχηματικές προβλέψεις από την Sportbet (15/01)

451

Στοίχημα Προγνωστικά: Γερμανική επιλογή με απόδοση 2,07

Από νωρίς το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει μεταξύ άλλων σε παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα και της Serie A με τις στοιχηματικές εταρείες να μας προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε όλα τα ματς.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (17:15)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας 1-0 τον ΟΦΗ, με γκολ στο 38ο λεπτό. Δεύτερο σερί τρίποντο στην Αρκαδία, ενώ παραμένει αήττητος για τέσσερα (3 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Ο Βόλος επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από εννέα (3 ισοπαλίες, 6 ήττες) αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 12 τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισχυρός εντός έδρας ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Βόλος δεν πείθει το τελευταίο διάστημα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να ηττηθεί. Προβάδισμα στον άσο (1). Δες το στο Stoiximan.

Στουτγάρδη – Λειψία (16.30)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε η Στουτγάρδη από το γήπεδο της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ, μένοντας στο «λευκό» 0-0. Έτσι έβαλε ένα τέλος στις δύο σερί ήττες, όμως συνεχίζει να αποτελεί απογοήτευση με την πορεία της σε σχέση και με την περσινή σεζόν. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ενώ σήμερα έχει μπροστά της ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι με την πάντα επικίνδυνη Λειψία.

Από τις καλύτερες εμφανίσεις της φετινής σεζόν για την Λειψία το 4-1 επί της Μάιντς εντός έδρας, αποτέλεσμα που χρειαζόταν για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Εξάλλου έχει ανάγκη πλέον ένα ικανό σερί η ομάδα του Τεντέσκο για να καλύψει το χαμένο έδαφος με την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ώστε να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ίσως το σετ αποδόσεων να μην λέει την αλήθεια για τα δεδομένα του παιχνιδιού, αλλά και πάλι, η Λειψία έχει το προβάδισμα για το διπλό σε απόδοση 1.60 από το Pamestoixima.

Γιουβέντους – Ουντινέζε (21.45)

Στο 120 δέχθηκε τέρμα η Γιουβέντους στην ήττα της με 2-1 από την Ίντερ στο Μιλάνο και έτσι έχασε το Σούπερ Καπ μεσοβδόμαδα. Στο πρωτάθλημα πάντως προέρχεται από σπουδαία ανατροπή επί της Ρόμα στο «Ολίμπικο» με 4-3 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο. Σίγουρα αποτελεί πλήγμα η απουσία του παικταρά Κιέζα μέχρι το φινάλε της σεζόν, όμως κόντρα στην Ουντινέζε έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για τη νίκη.

Λόγω των πολλών προβλημάτων τελευταία, η Ουντινέζε δεν μπορούσε να κοντράρει την Αταλάντα και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 6-2. Μέρα με την ημέρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να επανέλθει σε πιο ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Πάντως, το απαιτητικό πρόγραμμα συνεχίζεται για τις «ζέβρες» και αυτή την εβδομάδα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Γιουβέντους σε εκτός έδρας δοκιμασία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολα να συναντήσει θέματα η Γιουβέντους και λογικά θα φτάσει κάτι παραπάνω από ένα απλό 1-0. Καθόλου απίθανό το 1 & Over 1.5 στο 1.65 από την Bet365.