Τα αλλάζει όλα η Πιστοποίηση Αγγλικών που ΔΕΝ χρειάζεται Προφορικά – Έκθεση

605
Τα πάνω κάτω φέρνει η εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn σε όλη την Ελλάδα την οποία λαμβάνεις με τηλεξέταση από το σπίτι σου MONO σε Reading – Listening και είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ έως και το C2. Το GoLearn την προσφέρει αυτή την περίοδο σε όλη την Ελλάδα με τεστ προσομοίωσης (mock tests) και ο υποψήφιος μπορεί να δώσει όποτε θέλει αυτός! Έχει κάθε ημέρα εξετάσεις ανά μία ώρα!

Έχει ήδη λύσει τα χέρια σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούν να προλάβουν μία προκήρυξη του ΑΣΕΠ για διορισμούς και προσλήψεις στο Δημόσιο ή να καταθέσουν τα χαρτιά τους για ένα μεταπτυχιακό, η πιστοποίηση με δια βίου ισχύ που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμος GoLearn καθώς ανά μία ώρα κάθε ημέρα πραγματοποιούνται τηλεξετάσεις εύκολα και ευέλικτα!

Η εύκολη τηλεξέταση γίνεται από το σπίτι του υποψήφιου μέσω ενός ηλεκτρονικού τεστ στον υπολογιστή του, εύκολα και ευέλικτα. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δώσει και να πάρει την Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών μέσα σε 2 ημέρες!

Ναι όπως ακούσατε, η Τηλεξέταση γίνεται ανά μία ώρα από το σπίτι σας μέσω ηλεκτρονικού τεστ στον υπολογιστή σας! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να όταν νιώσετε έτοιμη να δώσετε εξετάσεις! Όποτε θέλετε εσείς.

Είναι η πιο κατάλληλη Πιστοποίηση Αγγλικών για Ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με τα Αγγλικά και παράλληλα βιάζονται να πάρουν τη μοριοδότηση

Πάνω από 3.000 άτομα κάθε μήνα προγραμματίζουν να δώσουν εξέταση όποτε αυτοί θέλουν μέσω του GoLearn

Πάνω από 3000 άτομα το μήνα λαμβάνουν τα Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης του Golearn και προγραμματίζουν εξετάσεις για να πάρουν την Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας που έχει δια βίου ισχύ και πλήρη αναγνώριση, εύκολα και γρήγοα

Μοριοδότηση σε ΑΣΕΠ, προσλήψεις, διορισμούς – Απαραίτητη για Μεταπτυχιακά, ιδιωτικό τομέα

Η εύκολη και ευέλικτη Πιστοποίηση Αγγλικών LTE του GoLearn είναι απαραίτητη ως προαπαιτούμενο στις αιτήσεις για Μεταπτυχιακές σπουδές ενώ αποτελεί και ισχυρό πλεονέκτημα για το βιογραφικό σας στον ιδιωτικό τομέα

Η πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει το GoLearn έχει ήδη φέρει τα πάνω κάτω στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όσων θέλουν να πάρουν Πιστοποίηση Αγγλικών με δια βίου ισχύ επιπέδου B2 ή C1 ή και C2 που να αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, τα μεταπτυχιακά, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Θυμίζουμε πως χιλιάδες ενήλικες αλλά και ανήλικοι μαθητές βρέθηκαν σε αδιέξοδο επί καραντίνας καθώς δεν πραγματοποιούνταν εξετάσεις Αγγλικών

Πως γίνεται η ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ – ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΑ

Όλη η Τηλεξέταση είναι ένα τεστ στον υπολογιστή σας με 56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων. Δεν γίνεται να μην πάρει ο εξεταζόμενος πιστοποιητικό από κάποιο επίπεδο γιατί ξεκινάει το τεστ διαβαθμισμένα από Α1 και φτάνει έως και C2

Το σκορ βγαίνει στο τέλος του τεστ ενώ μετά από δύο ημέρες μπορεί όποιος εξετάστηκε να πάρει το πτυχίο του!

Η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών για όλα τα επίπεδα είναι ένας καινοτόμος τρόπος διεξαγωγής εξετάσεων που οδηγεί στην ίδια πιστοποίηση με αυτή που προκύπτει μέσω εξετάσεων σε εξεταστικό κέντρο: ίδια εξέταση, ίδιο πιστοποιητικό, ίδια αναγνώριση.

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet.

Εδώ θα δείτε την απόφαση του ΑΣΕΠ από το site του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση της Πιστοποίησης – Στις σελίδες 5 και 6 

Εδώ και το ΦΕΚ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ READING – LISTENING (ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ – ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΣΗ)

Μπορείτε μέσα σε μια ώρα μόνο να την λάβετε από το σπίτι σας με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading – Listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση που είναι τα μεγάλα αγκάθια στις εξετάσεις των Αγγλικών)

Παγκοσμίως το αγκάθι για τους υποψήφιους στις εξετάσεις για τα πτυχία γλωσσομάθειας είναι οι εξέταση σε έκθεση και προφορικά όπου όπως οι ίδιοι αναφέρουν αποτελεί το εξεταστικό Βατερλώ.

Με την εξέταση της Πιστοποίησης LTE ο εξεταζόμενος δίνει μόνο reading – listening, γεγονός που από μόνο του δημιουργεί πιο ευνοϊκούς όρους!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ (Β2, C1, C2)

Ο ΑΣΕΠ έχει αναγνωρίσει την διαδικασία εξέτασης από το σπίτι σας όπου μπορείτε να λάβετε την Πιστοποίηση από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GoLearn

Η αναγνωρισμένη πιστοποίηση αγγλικών από τον ΑΣΕΠ χρησιμοποιείται για:

  • Αξιολογήσεις
  • Κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης – μοριοδότηση
  • Διορισμούς και προσλήψεις (Μοριοδοτεί π.χ. τους Εκπαιδευτικούς)
  • Προκηρύξεις
  • Μετατάξεις
  • ΑΣΕΠ,
  • Σώματα Ασφαλείας
  • Υπουργεία
  • Μεταπτυχιακά
  • Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα.
  • Σπουδές στο εξωτερικό
  • Προσλήψεις αναπληρωτών και αδιόριστων εκπαιδευτικών
  • ΕΠΟΠ – Στρατός

14 MOCK TESTS: Αποκλειστικά από το Golearn για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, εύκολα και γρήγορα

Το Εκπαιδευτικός Οργανισμός  GoLearn σας προσφέρει 14 mock test) για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις εξετάσεις ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ νιώθετε έτοιμος!

Τα 14 Τεστ Προσομοίωσης (Mock Tests) είναι ικανά μέσα σε λίγες ημέρες, εντελώς ασύγχρονα και εξ αποστάσεως να καταφέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε στην τηλεξέταση (Β2,C1,C2)

Σας παρέχει επίσης ασκησιολόγιο,  κείμενα reading και άλλα practice tests

Οι LTE εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες.

 

πτυχίο αγγλικών LTE

 

Η μέθοδος της εξέτασης πραγματοποιείται με 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε maximum 90 λεπτά.

Το πτυχίο των αγγλικών – πιστοποίηση ισχύει εφ’ όρου ζωής – δεν χρειάζεται καμία ανανέωση

Online Exams: 60 – 90 λεπτά
Listening: 25 λεπτά (περίπου)
Reading:  35 λεπτά (περίπου)

Μέθοδος Εξέτασης

Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών: 56 στο σύνολο
Διάρκεια: 60 με 90 λεπτά

Κάθε πότε γίνονται εξετάσεις

Κάθε ημέρα – Κάθε ώρα (εσείς δίνετε όποτε θέλετε)

ΝΕΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 

  • Έκπτωση εάν έχετε εκπτωτικό κουπόνι (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ):
  • Γενική Έκπτωση  σε όλους στα 111 ευρώ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ