Παραδόθηκε στις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

185

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός παραδόθηκε στην αστυνομία, με δεδομένο ότι είχε κινηθεί η διαδικασία για τη σύλληψή του, έπειτα και από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν σήμερα στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ’ έξω είχαν ήδη συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο παρουσιαστής δεν ήθελε να καταγραφούν οι εικόνες της σύλληψής του από τις κάμερες κι έτσι επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου με τις αστυνομικές Αρχές, υποσχόμενος ότι θα εμφανιστεί μόνος του στις Αρχές για τα περαιτέρω.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του για να παρουσιαστεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από τη στιγμή που η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στον Απόστολο Λύτρα -έπειτα και από παρότρυνση του γνωστού δικηγόρου- απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα βίντεο και τις φωτογραφίες της, τις οποίες δημοσίευσε ο πρώην συνεργάτης του “Ράδιο Αρβύλα”.

Εκεί, οι αστυνομικοί έβαλαν την καταγγέλλουσα να δει βίντεο, όπου και αναγνώρισε τον εαυτό της, γεγονός που σήμανε αυτόματα την ενεργοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, η σύλληψη του παρουσιαστή δρομολογήθηκε με δεδομένο πλέον ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι διαρκές, καθώς το βίντεο της γυναίκας είναι ακόμα αναρτημένο στο διαδίκτυο, ενώ πλέον δεν μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση. Δεν χρειάστηκε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ο παρουσιαστής επρόκειτο να αναζητηθεί και να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.