Σοκ και δέος και πάλι στην τηλεόραση

381

Από τα κρύα ανέκδοτα στις καυτές αποκαλύψεις για έναν στενό συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος κατηγορείται για εκδικητικό πορνό

Ένας άνθρωπος που θεωρείται από τους χαρακτηριστικότερους διασκεδαστές φέρεται, σύμφωνα με καταγγελίες, να εκβίασε και να εξέθεσε ένα κορίτσι με τον χυδαιότερο τρόπο. Ένας άνθρωπος που εμφανιζόταν μέχρι χθες ως εναλλακτικός «αστειάτορας» από τηλεοπτικού άμβωνος, κατηγορείται πως λειτούργησε σε βάρος μίας κοπέλας, η οποία τον ερωτεύθηκε και βρέθηκε να μαθαίνει πως οι προσωπικές στιγμές της είχαν δοθεί σε πορνογραφική ιστοσελίδα. Για μία κοπέλα που τρία χρόνια παλεύει να σωθεί από την παγίδα που της έστησε, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλονται από την ίδια, ένας άνδρας υπεράνω πάσης υποψίας.

kanakis

Σαν άνθρωποι, σαν εκπομπή τα πολεμάμε αυτά εδώ και χρόνια. Έκανε κάτι σε μία κοπέλα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες της χωρίς την συγκατάθεσή της.

Το ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι έχει σημασία. Η πρώτη αντίδραση είναι ότι δεν μπορεί να συμβαίνει και να μην μας το είπε και από το 2018 δε έχει βγει κάτι στην δημοσιότητα. Όταν το μάθαμε είμαστε αρχικά σίγουροι ότι επρόκειτο γι αυτά τα γνωστά του διαδικτύου. Διαπίστωσα ότι όντως έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα.

Ο εγκέφαλός μου χρειάστηκε ώρες για να δω καθαρά. Θα διακόψουμε την συνεργασία μαζί του, δεν μπορεί να ανήκει στην εκπομπή. Του εξέφρασα την λύπη και τον θυμό μου. Εχουμε έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Δεν μπήκε καν στην διαδικασία να μας ενημερώσει. Έμμεσα μας αφορά αυτό που συνέβη. Είμαστε μια οικογένεια και μας αφορά σε πολλά επίπεδα. Με ενδιαφέρει το ανθρώπινο κομμάτι. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα και αυτό που βίωσε. Ευτυχώς, στην εποχή μας αρχίζουμε αυτά να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Νιώθουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε και μπήκε στην διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Ράδιο Αρβύλα. Νιώθουμε πληγωμένοι, προδομένοι και στεναχωρημένοι από τον Στάθη.

Η ψυχολογία είναι βασικό γι αυτή την εκπομπή και δεν ξέρουμε πως θα βγούμε σήμερα. Για εμάς σημασία έχει αυτό το κορίτσι. Γιατί φοβόμαστε μην τυχόν πιστεύει ότι γνωρίζαμε το παραμικρό».

Για το θέμα μίλησαν και οι συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης. Και λίγο πολύ είπαν τα ίδια πράγματα. Είναι πολύ θλιβερό, είναι πολύ τρομακτικό αυτό που συνέβη σε αυτό το κορίτσι και σε κάθε κορίτσι. Το μόνο λυτρωτικό είναι ότι ήλθε η ώρα της τιμωρίας των δραστών σε μία περίοδο κάθαρσης.