Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ηχηρή νίκη Ν. Ανδρουλάκη – Τα τελικά αποτελέσματα στην Πιερία

422

Σαρωτική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν τα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η αρμόδια Επιτροπή Εκλογών (ΕΔΕΚΑΠ), με ενσωματωμένο το 70,4% των ψηφισάντων στο Β’ γύρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 68,42%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 31,6%.

Με δεδομένα αυτά τα αποτελέσματα η εκλογή του κ. Ανδρουλάκη πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Στην Πιερία ψήφισαν 2.792 άτομα και με ενσωματωμένο το 100% των ψηφισάντων, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε το 66,5% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 33,5%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να προβεί σε δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η προσέλευση και στην ψηφοφορία του Β΄ γύρου για την εκλογή νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής καθώς στις κάλπες προσήλθαν 206.196 πολίτες.

Ανδρουλάκης: “Η σημερινή είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα, την δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ

Από το Περιστέρι, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι η σημερινή είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα, τη δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ.

“Σήμερα όνειρα, ελπίδες, προσδοκίες όλων των γενναίων ενώνονται”, δήλωσε και ζήτησε μεγάλη συμμετοχή και καθαρή εντολή, “για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περιφανή τη δημοκρατική παράταξη”.

Παπανδρέου: “Αύριο έχουμε πολλή δουλεία, νέους αγώνες”

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που ψήφισε στη Νίκαια, κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν μια ισχυρή ηγεσία, με ισχυρή φωνή στη Βουλή για ισχυρή Ελλάδα και μια κοινωνία δίκαιη.

Όπως τόνισε, “αύριο έχουμε πολλή δουλεία, νέους αγώνες”.