Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε on air την ηλικία της και άφησε «κόκκαλο» τη Ναταλία Γερμανού

767

Στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», ήταν καλεσμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για τους ρόλους που παίζει πλέον στο θεατρικό σανίδι, αποκάλυψε την ηλικία της, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό την παρουσιάστρια.

«Έχω μεγαλώσει πιο πολύ μπορώ να παίξω ρόλους μαμάς γιαγιάς προγιαγιάς. Αν σου πω πόσο είμαι, θα μου δώσεις δύο Όσκαρ», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα με την Ναταλία Γερμανού να προσπαθεί να μαντέψει την ηλικία της, λέγοντας ότι είναι 57 ετών.

«Είμαι 74 ετών. Και δεν έχω κάνει τίποτα στο ορκίζομαι, αλλά τίποτα, ούτε μισό! Άρα πρέπει να μου δώσεις πολλά Όσκαρ! Εγώ στα 50 ήμουν κοριτσάκι», ανέφερε η ηθοποιός αφήνοντας άφωνη τη Ναταλία Γερμανού.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Αποκάλυψε την ηλικία της και άφησε άφωνη τη Ναταλία Γερμανού

Η Κατιάνα Μπαλανίκα, έγινε ευρέως γνωστή και καθιερώθηκε με τον ρόλο της Σάσας Παπαδήμα μέσα από την σειρά Ντόλτσε Βίτα. Έπειτα ακολούθησαν πολλοί πρωταγωνιστικοί ρόλο όπου την σεζόν 2003 – 2004 ήρθε η μεγάλη επιτυχία.

Συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου, την Ράνια Σχίζα και τον Σάκη Μπουλά στην σειρά Σαββατογεννημένες ερμηνεύοντας τον ρόλο της Καίτης Τόνγκα. Αγαπημένοι της και στενοί συνεργάτες είναι, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Κάτια Δανδουλάκη, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Ελένη Ράντου, ο Γιώργος Μαρίνος και πολλοί άλλοι.