Τροχαίο – σοκ στον Δομοκό: Νεκροί πατέρας, μητέρα και κόρη

360

Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε αέριο. Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή του Δομοκού στη Φθιώτιδα, με το τέταρτο μέλος της οικογένειας, έναν 17χρονο, να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της τετραμελούς οικογένειας από την Αλβανία, μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, μετά την σφοδρή μετωπική σύγκρουση με βυτιοφόρο.

Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Δομοκού στον δρόμο που οδηγεί από την Ξυνιάδα για την Κορομηλιά, πριν την είσοδο του Ε65. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οδηγός του ΙΧ βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με βυτιοφόρο μεταφοράς αερίου.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσουν την ζωή τους ο 47χρονος άνδρας, η σύζυγός του 42 ετών και η 22χρονη κόρη τους. Από τα συντρίμμια οι πυροσβέστες ανέσυραν βαριά τραυματισμένο τον 17χρονο γιο της οικογένειας. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και αμέσως εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στην ζωή.

Στο σημείο η κυκλοφορία διακόπηκε, ενώ αστυνομικοί και πυροσβέστες που έσπευσαν αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα με τους διασώστες αλλά και κατοίκους, την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή υπήρχε βροχόπτωση και το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό. Τα αίτια διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.