Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (5/11)

551

Στοίχημα προγνωστικά: Ρίσκο και γκολ

Πολλά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεκινούν τις αγωνιστικές τους από σήμερα Παρασκευή, όπως η Πρέμιερ Λιγκ, η Serie A, η Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο. Πάμε να δούμε τις σημερινές αναλύσεις αγώνων στοιχήματος παρακάτω.

Μάιντς – Γκλάντμπαχ (21.30)

Από τις ευχάριστες παρουσίες της Μπουντεσλίγκα η Μάιντς και την έχουν εκτοξεύσει αρκετά οι δύο σερί της νίκες. Πιο πρόσφατη αυτή μέσα στο Μπίλεφελντ με 2-1, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει την Άουγκσμπουργκ με 4-1. Μάλιστα, αυτές οι δύο διαδοχικές επιτυχίες την έφεραν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και με θετικό ηθικό τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Γκλάντμπαχ.

Μετά τα πέντε γκολ που έριξε η Γκλάντμπαχ στην Μπάγερν για το κύπελλο συνέχισε θετικά και στην Μπουντεσλίγκα, κερδίζοντας την Μπόχουμ εντός έδρας με 2-1. Η Μπορούσια κάνει προσπάθεια τελευταία για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και δείχνει σε καλό δρόμο. Ειδικά αν βρει τρόπο σήμερα και περάσει νικηφόρα από την έδρα της εξαιρετικής φέτος Μάιντς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με σημαντική αναμέτρηση ξεκινά η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, με τις δύο ομάδες να ανεβαίνουν συνεχώς. Πιο πιθανό από όλα το Over 2.5 στο 1.75 από το Stoiximan.

Έμπολι – Τζένοα (21.45)

Εκπληκτική Έμπολι και σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι στο γήπεδο της Σασσουόλο, βγάζοντας σπουδαίο διπλό με 2-1. Δεύτερη νίκη στην τελευταία τριάδα αναμετρήσεων και με απολογισμό 5-0-6 είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής στην Serie A. Με άγνοια κινδύνου στα περισσότερα παιχνίδια της η ομάδα του Αντρεατσόλι και κάπως έτσι θα επιχειρήσει ένα ακόμη τρίποντο, αυτή την φορά απέναντι στην Τζένοα.

Ούτε κόντρα στη νεοφώτιστη Βενέτσια έκανε το κάτι παραπάνω η Τζένοα και «κόλλησε» στην ισοπαλία με 0-0 εντός έδρας. Είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζει αν θέλει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, αφού στις πρώτες 11 αγωνιστικές έχει μόλις ένα τρίποντο (1-5-5). Καθοριστική δοκιμασία και η σημερινή για την ομάδα του Μπαλαρντίνι κόντρα στη νεοφώτιστη, αλλά επικίνδυνη Έμπολι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ακόμη δεν έχει μοιρασιά στο πρωτάθλημα η Έμπολι και μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα δεν θα πει όχι. Το ίδιο μάλλον και η πιεσμένη Τζένοα. Η ισοπαλία στο 3.75 από το Pamestoixima.

Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα (22.00)

Στα καλύτερα της δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σαουθάμπτον, με αποκορύφωμα το διπλό στην έδρα της Γουότφορντ με 1-0. Ένα μίνι 2-1-0 στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές έχουν φέρει τους «αγίους» σε καλύτερη βαθμολογική θέση και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην σεζόν. Καλό το τεστ σήμερα με την Άστον Βίλα, όπου μετρούν για τα καλά τις δυνάμεις τους.

Αντιθέτως την Άστον Βίλα την έχει πάρει η κάτω… βόλτα, αφού προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Η πιο πρόσφατη μάλιστα ήρθε με βαρύ τρόπο από την Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 4-1. Πολλά προβλήματα στην άμυνα τελευταία για τους «χωριάτες» και αν δεν τα διορθώσουν τότε δύσκολα να πετύχουν το βήμα παραπάνω την φετινή αγωνιστική σεζόν. Στόχος να ρεφάρουν σήμερα στην έδρα της ανεβασμένης Σαουθάμπτον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Σαουθάμπτον, αλλά και η Άστον Βίλα παραμένει επικίνδυνη, ειδικά μεσοεπιθετικά. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.70 στην Bet365.