Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (29/10)

448

Στοίχημα: Σε Γερμανία και Τουρκία

Ακόμη μία αγωνιστική ξεκινά στα πρωταθλήματα σήμερα Παρασκευή και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει στις δύο κατηγορίες της Γερμανίας και ενδιάμεσα στο ματς της Τουρκίας.

Χάιντενχαϊμ – Σάλκε (19.30)

Μόνο στα καλύτερα της δεν βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Χάιντενχαϊμ και τρανό παράδειγμα η βαριά ήττα μέσα στη Νυρεμβέργη με 4-0. Τρίτη στην σειρά στο πρωτάθλημα, διάστημα που δέχθηκε 10 γκολ. Αναμενόμενα υποχώρησε και στον πίνακα της βαθμολογίας, ενώ πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα, καθώς την περιμένει σήμερα εξίσου δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ανεβασμένη Σάλκε.

Μπορεί η Σάλκε να έμεινε εκτός κυπέλλου μεσοβδόμαδα από την Μόναχο 1860, αλλά το βάρος της όλο είναι στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες, χωρίς να δεχθεί καν γκολ. Όλα μοιάζουν καλύτερα πλέον για την ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, που προσαρμόστηκε σχετικά γρήγορα στις απαιτήσεις της δεύτερης κατηγορίας και αν συνεχίσει ανάλογα τότε θα επιστρέψει άμεσα στην Μπουντεσλίγκα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Σάλκε, αλλά έχει την φόρμα και την αποτελεσματικότητα τελευταία για να περάσει με το διπλό από την έδρα της Χάιντενχαϊμ στο 2.40 από την Stoiximan.

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Τραμπζονσπόρ – Ρίζεσπορ (20.00)

Δεν καταλαβαίνει τίποτα τις τελευταίες αγωνιστικές η Τραμπζονσπόρ και βαδίζει από νίκη σε νίκη. Πιο πρόσφατη επιτυχία της το διπλό στην έδρα της Γκεζτέπε με 1-0, που την καθιέρωσε για τα καλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πιο έτοιμη από ποτέ στην σύγχρονη ιστορία της να διεκδικήσει τον τίτλο και δείχνει το απόλυτο φαβορί γι’ ακόμη ένα τρίποντο σήμερα με την γειτονική Ρίζεσπορ.

Τέρμα στην κατρακύλα έδωσε η Ρίζεσπορ με το 2-1 επί της Κασίμπασα, που ήταν η πρώτη της επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Νωρίτερα στις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές είχε μια ισοπαλία και οχτώ ήττες, οπότε ακόμη παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα σήμερα την περιμένει πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Τραμπζονσπόρ και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αποφύγει την ήττα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολα να αφήσει βαθμούς σε αυτό το ματς η Τραμπζονσπόρ και μπορεί να το κάνει με ένα σχετικά μεγάλο σκορ. Επιλογή το 1 & Ove 2.5 στο 2.10 από το Pamestoixima.

 

Χόφενχαϊμ – Χέρτα (21.30)

Δεν συνάντησε προβλήματα στο κύπελλο η Χόφενχαϊμ, αποκλείοντας με 5-1 την Χολστάιν Κίελ, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από αναμενόμενη ήττα από την Μπάγερν με 4-0. Του ύψους ή του βάθους παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, αφού νωρίτερα είχε κερδίσει με το ευρύ 5-0 την Κολωνία. Της λείπει ένα καλό σερί πλέον, που θα την φέρει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης, που είναι και ο στόχος της.

Πήρε μπρος η Χέρτα, που απέκλεισε την Πρόισεν Μίνστερ στο κύπελλο με 3-1, ενώ στην Μπουντεσλίγκα προέρχεται για πρώτη φορά φέτος από δύο σερί τρίποντα. Μάλιστα προσφάτως κέρδισε την Γκλάντμπαχ με 1-0 και πλέον με καλύτερο ηθικό βάζει πλώρη για τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν έχει ισοπαλία ακόμη στις εννιά πρώτες αγωνιστικές (4-0-5), αλλά δοκιμάζει για τα καλά τις δυνάμεις της σήμερα κόντρα στην Χόφενχαϊμ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χαρά του επιθετικού ποδοσφαίρου οι δύο ομάδες και ένα τέρμα νωρίς μπορεί να ανοίξει περισσότερο τον ρυθμό. Λογικό το Over 2.5 σε απόδοση 1.62 από την Bet365.