Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (10/8)

267

Στοίχημα: Διπλό πρόκρισης για Ολυμπιακό

Όλοι οι επαναληπτικοί στο Champions League διεξάγονται σήμερα Τρίτη και φυσικά με Ελληνικό ενδιαφέρον. Τα περισσότερα ζευγάρια παραμένουν ανοιχτά στην πρόκριση και αναμένονται μάχες.

Σερίφ Τιρασπόλ – Ερυθρός Αστέρας (20.00)

Μια χαρά τα πήγε η Σερίφ Τιρασπόλ στο πρώτο ματς στην Σερβία, αποσπώντας το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ λίγο έλειψε ακόμη και να κερδίσει. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Μολδαβοί όλο αυτό το διάστημα, με πιο πρόσφατο το 7-1 επί της Ντινάμο Άουτο για το πρωτάθλημα, αλλά για να προκριθούν σήμερα πρέπει να κερδίσουν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, όπως είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Σίγουρα θα αναζητούσε κάτι καλύτερο ο Ερυθρός Αστέρας στο πρώτο ματς κόντρα στην Σερίφ Τιρασπόλ, αλλά πέρα από το 1-1 έπρεπε να συνεχίσει στο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο από το 58′. Ουσιαστικά χρειάζεται διπλό σήμερα στην Μολδαβία για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, που είναι σαφώς και ο αποκλειστικός στόχος του πρωταθλητή Σερβίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ζόρικη ρεβάνς για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά έχει την ποιότητα και την εμπειρία στο ρόστερ για να αποκλείσει την Σερίφ. Το διπλό στο 1.95 από την Betshop.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκενκ (20.30)

Το μεγάλο βήμα έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με το διπλό στην έδρα της Γκενκ με 2-1 και πλέον καλείται να πατήσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για να «σφραγίσει» την πρόκριση. Πάντως στο πρωτάθλημα έπεσε θύμα έκπληξης το Σαββάτο, χάνοντας από την Αλεξάντριγια με 2-1 και μέσα σε λίγες ημέρες καλείται να βρει τον εαυτό της και να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Η Γκενκ δεν εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα στο πρώτο ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και μετά την ήττα της στο Βέλγιο με 2-1, καλείται σήμερα να κάνει την υπέρβαση και να φέρει καλύτερο σκορ στην Ουκρανία για να προκριθεί. Βελτίωση της ψυχολογίας της το Σάββατο, με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας μέσα στην έδρα της Κορτράικ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τα ελκυστικά ζευγάρια της βραδιάς και με οδηγό την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας περιμένουμε και σήμερα υψηλό σκορ, με το Over 2.5 να πληρώνει 1.65 στο Pamestoixima.

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός (21.00)

Θετικότατες εντυπώσεις άφησε η Λουντογκόρετς στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου πήρε το ισόπαλο 1-1. Ειδικά μεσοεπιθετικά ήταν όλα τα λεφτά και θα μπορούσε με λίγη τύχη να σκοράρει και ένα δεύτερο τέρμα. Πάντως σήμερα θέλει νίκη για να προκριθεί και πήρε ώθηση σίγουρα από την εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδα. Το ντέρμπι που ήταν προγραμματισμένο με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το Σάββατο όπως ήταν λογικό πήρε αναβολή.

Ο Ολυμπιακός είχε τα καλά και τα αρνητικά του στοιχεία στο πρώτο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς και σίγουρα αναζητούσε κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 1-1. Έτσι ψάχνει τη νίκη σήμερα στην Βουλγαρία για να προκριθεί, έχοντας φυσικά μια δύσκολη αποστολή. Πάντως, η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς δείχνει σοβαρότητα σε τέτοιου είδους περιστάσεις και είναι σε θέση να κερδίσει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με όλες του τις δυνάμεις ο Ολυμπιακός θα ψάξει για μια νίκη πρόκριση και έχει την σοβαρότητα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του στην Βουλγαρία. Το διπλό σε απόδοση 2.35 από την Bet365.