Αξίζει να μπείτε στον κόσμο των toner !

293

Εργαζόμενοι σε κατάστημα service εκτυπωτών, μετά από τα τόσα χρόνια στις επισκευές αυτών και με τα χέρια μας αμέτρητες φορές «βουτηγμένα» στα μελάνια, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν είναι και ότι καλύτερο να βρίσκεσαι στο χώρο αυτό. Εδώ και λίγα χρόνια όμως, με την εισαγωγή των laser εκτυπωτών στην αγορά και την ταχύτατη διάδοσή τους, στις επιχειρήσεις και στους ιδιώτες, έχουμε κάπως ηρεμίσει. Και αυτό το χρωστάμε στα toner που μέχρι κι εμείς οι ίδιοι με το που βγήκαν οι εν λόγω εκτυπωτές, πήραμε έναν της εταιρείας Xerox που είναι κυριολεκτικά διαμάντι!

Από τη στιγμή που βγήκε η νέα τεχνολογία των laser εκτυπωτών στην αγορά, πολλοί ήταν εκείνοι που τους προτίμησαν, αντί των inkjet, καθώς δεν ήταν και λίγες οι φορές που τα toner απέδειξαν την αξία τους, έναντι των μελανιών. Τα θετικά είναι πάρα πολλά και θα παραθέσουμε μερικά από αυτά αργότερα.

Ο δικός μας εκτυπωτής είναι έγχρωμος και όταν χρειαστεί, αλλάζουμε τα ανταλλακτικά toner πολύ εύκολα και κυρίως το μαύρο στη συσκευασία με κωδικό 106R03480, που είναι το ένα εκ των τεσσάρων που παίρνει ο εκτυπωτής.

Τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Xerox είναι σε πολύ καλές τιμές και δεν υπάρχει περίπτωση απογοητευτείτε. Και ναι, είναι πολλοί εκείνοι που παραπονιούνται για τις τιμές των toner, αλλά κοιτούν το δέντρο κι όχι το δάσος.

Τα toner για μας που τα δουλεύουμε από τη μέρα που βγήκαν οι εκτυπωτές laser στην αγορά, έχουν μακράν πιο ποιοτικό αποτέλεσμα στην εκτύπωση κειμένων και διαρκούν πολύ περισσότερο από τα μελάνια. Της Xerox που χρησιμοποιούμε εμείς, όπως και τα 106R02777 και 106R02307 της ίδιας εταιρείας, είναι μακράν από τα καλύτερα toner που υπάρχουν στον κόσμο της Xerox, όπου μπορεί κανείς να καταλάβει πολύ εύκολα, την απίστευτη χρονική διάρκεια που προσφέρουν και τα φανταστικά αποτελέσματα στις εκτυπώσεις.

Κάτι παραπάνω από διπλάσιο χρόνο στις εκτυπώσεις μπορεί να κερδίσει ο καθένας αγοράζοντας toner, αφού η τεχνολογία laser του εκτυπωτή, σε συνδυασμό με αυτά, παράγουν καλύτερες εκτυπώσεις και πιο ποιοτικές συγκριτικά με τους κλασικούς εκτυπωτές μελανιών.

Υπάρχουν όμως και αυτοί, που θέλοντας να γλιτώσουν χρήματα κοιτούν συμβατά toner, όπου εκεί ναι μεν το κόστος είναι πολύ χαμηλό έναντι του αυθεντικού προϊόντος, όμως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με την χρήση τους, καθότι δεν θα πρέπει να γίνουν αναβαθμίσεις λογισμικού του εκτυπωτή, μιας και δεν θα μπορούσαν να κάνουν την οποιαδήποτε εκτύπωση. Tip λοιπόν, για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα με το συμβατό toner που αγοράσανε, να γυρίσουν από το επίσημο site της εταιρείας, μια έκδοση λογισμικού πίσω, για να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά.

Τα λέμε όσο το δυνατό πιο απλά για να γίνουν κατανοητά, μιας και τα toner έχουν μπει για τα καλά στο κόσμο των επιχειρήσεων, αφού τα οφέλη που προσφέρουν στη σύγχρονη εποχή, είναι περισσότερα από τα μελάνια των εκτυπωτών inkjet.

Και εννοείται πως αν ζητήσετε την άποψή μας για το τι αγορά laser εκτυπωτή να κάνετε, για μας οι Xerox είναι μονόδρομος. Τους δουλεύουμε χρόνια τώρα και ιδίως τα toner αυτών, 106R02777, 106R02307 και 106R03480 αντίστοιχα, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματά τους.

Γι’ αυτό και μόνο, αξίζει να μπείτε στον κόσμο των toner!