Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (08/7)

307

Στοίχημα: Πρεμιέρα στο Europa Conference

Η Πέμπτη αφιερωμένη αποκλειστικά στο Conference league, που μας συστήνεται ουσιαστικά σήμερα με αρκετούς αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης.

Ζίλινα – Ντίλα Γκόρι (19.45)

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Ζίλινα από την Σλοβενία την φετινή σεζόν και ρίχνεται στην μάχη του Europa Conference. Συνήθως βλέπει την πλάτη της Μάριμπορ τα τελευταία χρόνια στο εγχώριο πρωτάθλημα, όμως δεν θα έλεγε όχι στο να κάνει ένα βήμα παραπάνω φέτος στην Ευρώπη. Η Ντίλα Γκόρι από την Γεωργία φαντάζει μία αντίπαλος στα μέτρα της, οπότε θα ήθελε σήμερα να φτάσει σε ένα σκορ πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού.

Η Ντίλα Γκόρι έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της την δεδομένη χρονική στιγμή, αφού το πρωτάθλημα στην Γεωργία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Με το πέρας των 21 πρώτων αγωνιστικών φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Σαμπουρτάλο και έχει από πάνω της τόσο τη Ντιναμό Τιφλίδας, όσο και τη Ντιναμό Μπατούμι. Πάντως δείχνει σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από τρεις διαδοχικές επιτυχίες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ένα κλικ πιο πάνω δείχνει σε ποιότητα ρόστερ η Ζίλινα και με την δύναμη της έδρας της έχει φαινομενικά τον πρώτο λόγο για τον άσο σε απόδοση 1.57 στην Stoiximan.

Μιλσάμι – Σεράγεβο (20.00)

Στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος στην Μολδαβία τερμάτισε πέρσι η Μιλσάμι και έτσι πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference. Πριν από λίγες ημέρες άνοιξε αυλαία και το φετινό πρωτάθλημα, όπου έμεινε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Σφίντουλ Γκεόργκε. Δύσκολο το έργο της και στην Ευρώπη σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Σαράγεβο.

Η Σαράγεβο έμεινε μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο πέρσι Μπόρατς Μπάνια Λούκα και έτσι έχασε το πρωτάθλημα, μένοντας στην δεύτερη θέση. Στόχος της όσο γίνεται η διάκριση στην Ευρώπη, αφού κόντρα στην Μιλσάμι φαντάζει το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού. Πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος το σημερινό και δεν θα έλεγε όχι να βάλει τις βάσεις για μια πρόκριση από απόψε στην Μολδαβία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη και η Σεράγεβο έχει την ευκαιρία να βγάλει το διπλό σήμερα στην έδρα της Μιλσάμι και πληρώνει 1.53 στην Bwin.

https://sportbet.gr/leagues/conference-league/Απογοητευτικά εξελίσσεται η φετινή χρονιά για την Στιάρναν στην Ισλανδία, αφού με το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών έχει απολογισμό 3-4-5. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, όπου τερμάτισε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά έχει περιθώρια εξέλιξης, αρκεί να βρει τον καλό της εαυτό. Το θετικό είναι πως έχει παιχνίδια στα πόδια της και κάπως έτσι θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα σήμερα στην Μποέμιανς.

Πολλά παιχνίδια στα πόδια της έχει και η Μποέμιανς από την Ιρλανδία, αφού στο πρωτάθλημα έχει παίξει 19 αγωνιστικές και μετρά απολογισμό 9-3-7. Οπότε βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μπορεί στην συνέχεια να φτάσει ακόμη παραπάνω. Στροφή στο Europa Conference πλέον για την εκπρόσωπο της Ιρλανδίας και δεν θα έλεγε όχι να προκριθεί τόσο κόντρα στην Στιάρναν και να προχωρήσει στον θεσμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ομάδες ικανές για όλα, όμως μεσοεπιθετικά την βρίσκουν την λύση και έχει αξία το Goal/Goal στο 1.85 από την Bet365.