Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (02/7)

556

Στοίχημα Προγνωστικά: Οι δύο πρώτοι προημιτελικοί

Αρχίζουν και σοβαρεύουν πλέον τα πράγματα στο Euro, αφού σήμερα Παρασκευή έχουμε τους δύο πρώτους προημιτελικούς, αρχικά στις 19.00 το Ελβετία – Ισπανία στην Αγία Πετρούπολη και το Βέλγιο – Ιταλία στο Μόναχο.

Ελβετία – Ισπανία (19.00)

Στον έβδομο ουρανό εδώ και μερικές ημέρες η Ελβετία, μετά την μεγαλειώδη πρόκριση επί της Γαλλίας με 5-4 στα πέναλτι. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μρ 3-1, έκανε την αντεπίθεση της στα 10 τελευταία λεπτά και οδήγησε στην συνέχεια την αναμέτρηση στην παράταση και στα πέναλτι. Ήδη πετυχημένη η πορεια της Ελβετίας στην διοργάνωση και έχει απέναντι της ένα ακόμη μεγαθήριο να αντιμετωπίσει. Πέταξε έξω ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για κατάκτηση του Euro σύμφωνα με τις αποδόσεις. Σημαντική η τιμωρία του μέσου Τζάκα.

Πιθανή ενδεκάδα Ελβετίας (3-4-1-2): Σόμερ – Ροντρίγκεζ, Ακαντζί, Ελβέντι – Ζούμπερ, Φρόιλερ, Ζακάρια, Βίντμερ – Σακίρι – Εμπολό, Σεφέροβιτς

Η Ισπανία χρειάστηκε την διαδικασία της παράτασης για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας και μάλιστα με 5-3, αφού το ματς στην κανονική του διάρκεια έληξε 3-3. Τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε και παρά τις αμφιβολίες έχει καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά και να έχει απέναντι της μια βατή, αλλά επικίνδυνη αντίπαλο, όπως είναι η Ελβετία. Πλέον βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο να διακριθεί και να βρεθεί φυσικά μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης. Δεν αναφέρονται σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-3-3): Σιμόν – Αθπιλικουέτα, Γκαρσία, Λαπόρτ, Άλμπα – Κόκε, Μπουσκέτς, Πέδρι – Φεράν Τόρες, Σαράμπια, Μοράτα

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε αυτό το επίπεδο τίποτα δεν είναι εύκολο, οπότε η Ελβετία αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την Ισπανία. Ο πρώτος λόγς πάντως ανήκει στους «φούριας ρόχας» και το διπλό πληρώνει 1.73 στην Betshop.

Βέλγιο – Ιταλία (22.00)

Από μεγάλη πρόκριση προέρχεται το Βέλγιο, καθώς πέταξε εκτός θεσμού την προηγούμενη κάτοχο του τροπαίου Πορτογαλία με 1-0. Σχετικά νωρίς μπροστά στο σκορ με τέρμα του Τοργκάν Αζάρ και παρότι στάθηκε αρκετά τυχερό στο φινάλε της αναμέτρησης, γλιτώνοντας αρκετές φορές με την ισοφάριση, εντούτοις κράτησε το υπέρ της πλεονέκτημα. Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται και στην προημιτελική φάση του Euro για την ομάδα του Μαρτίνεθ, που έχει ως μεγάλα ερωτηματικά τους Ντε Μπρούιν, Εντέν Αζάρ.

Πιθανή ενδεκάδα Βελγίου (3-4-3): Κουρτουά – Αλντερβέιρελντ, Βερμάελεν, Φερτόνχεν – Μενιέ, Τίλεμανς, Βίτσελ, Τ. Αζάρ – Μέρτενς, Καράσκο, Λουκάκου

Η Ιταλία ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Αυστρία, την οποία πέρασε στην παράταση με 2-1, ενώ στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε με 0-0. Το επιθυμητό γεγονός ήρθε για την ομάδα του Μαντσίνι, που πήρε το μάθημα της και πλέον καλείται να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη στο πιο απαιτητικό κατά τα φαινόμενα παιχνίδι με το Βέλγιο. Έχασε τα προηγούμενα ο στόπερ Κιελίνι και είναι άγνωστο αν ρισκάρει σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση την συμμετοχή του.

Πιθανή ενδεκάδα Ιταλίας (4-3-3): Ντοναρούμα – Σπινατσόλα, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Ντι Λορέντζο – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι – Μπεράρντι, Ινσίνιε, Ιμόμπιλε

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το μεγάλο ματς της βραδιάς, αφού οι δύο ομάδες έχουν ξεκάθαρα βλέψεις τελικού και κατάκτηση του Euro. Επιθετικά είναι όλα τα λεφτά και αξίζει το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από το Pamestoixima.