Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (01/7)

214

Στοίχημα προγνωστικά: Σε Νορβηγία και Βραζιλία

Περιορισμένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα, από την στιγμή που δεν υπάρχει Euro, όμως ορισμένα πρωταθλήματα όπως η Νορβηγία και η Βραζιλία μας δίνουν τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα.

Μιοντάλεν – Οντ (19.00)

Λίγα πράγματα για την Μιοντάλεν μέχρι στιγμής στην σεζόν, όπως φανερώνει και ο απολογισμός της στα εφτά πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει (1-4-2). Μάλιστα αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και έξι σερί αγωνιστικές, με πιο πρόσφατο το ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο της Κρίστιανσουντ. Αναμενόμενα βρέθηκε χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και η πίεση είναι δεδομένη για σήμερα απέναντι στην Οντ.

Η Οντ τα πήγε εντυπωσιακά στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Τρόμσο και το υπέρ 3-0 μιλά από μόνο του. Έτσι έδωσε συνέχεια στο διπλό με 3-1 επί της Μπραν και δείχνει να καλύπτει σιγά σιγά το χαμένο έδαφος με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι δυνατότητες της είναι δεδομένες σαν ομάδα, αρκεί να πιάσει μια μεγαλύτερη σταθερότητα από εδώ και στο εξής στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα τον τελευταίο καιρό στη Νορβηγία και δύσκολα να περιμένουμε κάτι εντυπωσιακό από τις δύο ομάδες. Το Under 2.5 στο 1.82 από την Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στη Ελλάδα.

Βαλερένγκα – Σάρπσμποργκ (21.00)

Επιστροφή στις νίκες για την Βαλερένγκα, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες και έβγαλε σημαντικό διπλό στην έδρα της Στάμπαεκ με 2-0. Μπορεί να απέχει πλέον αρκετά από τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που είναι η Μπόντο Γκλιμτ και η Ρόζενμποργκ, αλλά μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση αν συνεχίσει αποτελεσματικά και με την σοβαρότητα, που την διακατέχει σε μεγάλο ποσοστό.

Η Σάρπσμποργκ προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βίκινγκ και έτσι δεν έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό διπλό επί της Ρόζενμποργκ με 1-0. Από τις πλέον αλλοπρόσαλλες ομάδες της κατηγορίας η Σάρπσμποργκ και από την στιγμή, που δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της δεν της δίνεται η ευκαιρία να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Απαιτητικό και το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της πάντα υπολογίσιμης Βαλερένγκα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ένα κλικ πιο πάνω σαν ρόστερ και οντότητα η Βαλερένγκα, που θέλει να βρεθεί εκ νέου στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 1.57 από το Pamestoixima.

 

Μπραγκαντίνο – Σεάρα (22.00)

Μακράν η πιο ευχάριστη παρουσία η Μπραγκαντίνο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και οδηγεί δικαιότατα την κούρσα του πρωταθλήματος, με απολογισμό 5-2-0 στις εφτά πρώτες αγωνιστικές. Τέσσερις σερί νίκες μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, με πιο πρόσφατο το διπλό επί της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 1-0. Εξάλλου διαθέτει ποιοτικότατο ρόστερ και έχει την ευκαιρία να παραμείνει ψηλά, διευρύνοντας το σερί της σήμερα απέναντι στην Σεάρα.

Η Σεάρα έμεινε στο 1-1 με την Σασσουόλο εντός έδρας, ενώ ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ στο 52′. Δεν είναι αρνητική σαν εικόνα, αλλά ο απολογισμός της είναι μέχρι στιγμής μέτριος (2-3-2). Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζουν και αυτή την αγωνιστική, αφού αντιμετωπίζει σήμερα την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπραγκαντίνο σε εκτός έδρας αναμέτρηση, οπότε μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο το έργο της πρωτοπόρου Μπραγκαντίνο, αλλά με την πορεία που πραγματοποιεί είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Ο άσος στο 1.85 από την Bet365.