Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (21/6)

330

Στοίχημα: Φινάλε στους Ομίλους Euro με 4 ματς!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Συνεχίζουμε και σήμερα ακάθεκτοι στη στήλη μας και με την αναζήτηση του κέρδους να έρχεται ξανά μέσα από τα παιχνίδια του EURO. Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις τα πάντα είναι ρευστά. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ουκρανία – Αυστρία (19.00)

Η Ουκρανία έβγαλε αντίδραση από την ήττα της πρεμιέρας από την Ολλανδία με 3-2, καθώς στην δεύτερη αγωνιστική έκανε το καθήκον της και επιβλήθηκε της Βόρειας Μακεδονίας με 2-1. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα δύο της τέρματα και παρότι στο φινάλε κινδύνευσε η ουσία είναι πως διατήρησε το πολύτιμο τρίποντο, που την βάζει για τα καλά στην μάχη της πρόκρισης. Όλα θα κριθούν στον σημερινό τελικό με την Αυστρία, αφού με νίκη είναι στάνταρ δεύτερη στον όμιλο.

Πιθανή ενδεκάδα Ουκρανίας (4-1-4-1): Μπούστσαν – Μικολένκο, Μετβιένκο, Ζαμπάρνι, Καραβάεφ – Ζιντσένκο – Ζούμπκοφ, Μαλινόφσκι, Σίντορτσουκ, Γιαρμολένκο – Γιάρεμτσουκ

Λίγα πράγματα η Αυστρία στο ούτως ή άλλως απαιτητικό παιχνίδι με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ και δεν απέφυγε την πρώτη της ήττα στον όμιλο με 2-0. Ελάχιστες φορές έκανε αισθητή την παρουσία της προς τα αντίπαλα καρέ και έτσι έχασε δίκαια. Πάντως έχει ως παρακαταθήκη το 3-1 της πρώτης αγωνιστικής επί της Βόρειας Μακεδονίας και ενδεχομένως να εξυπηρετηθεί η ομάδα του Φράνκο Φόντα σήμερα είτε με έναν πόντο και πολύ περισσότερο βέβαια με το τρίποντο της νίκης.

Πιθανή ενδεκάδα Αυστρίας (4-4-1-1): Μπάτσμαν – Λάινερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Ούλμερ – Μπαουμγκάρτνερ, Λάιμερ, Σλάγκερ, Αλάμπα – Σάμπιτζερ – Κάλαϊτζιτς

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ουσιαστικά μία από τις δύο ομάδες, μπορεί και οι δύο να πάρουν στο τέλος την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ποιοτικές μεσοεπιθετικά και το Goal/Goal στο 2.25 από την Stoiximan.

 

Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία (19.00)

Κάπως αργά «ξύπνησε» η Βόρεια Μακεδονία στο παιχνίδι με την Ουκρανία, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Αλιόσκι στο 57′, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Δεύτερη σερί για την ομάδα του Ανγκελόφσκι στην διοργάνωση, μετά το 3-1 από την Αυστρία και ουσιαστικά ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν, με δεδομένο ότι έχει μπροστά της σήμερα το παιχνίδι με την πρωτοπόρο και κατά πολύ ανώτερη Ολλανδία.

Πιθανή ενδεκάδα Βόρειας Μακεδονίας (5-3-2): Ντιμιτριέφσκι – Αλιόσκι, Μουσλίου, Βελκόφσκι, Ριστόφσκι, Νικόλοφ – Ελμάς, Αντέμι, Μπάρντι – Τραϊκόφσκι, Πάντεφ

Δύο στα δύο για την Ολλανδία στον τρίτο όμιλο του Euro, αφού μετά το 3-2 επί της Ουκρανίας ακολούθησε το πιο πειστικό 2-0 κόντρα στην Αυστρία. Παρότι δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ, εντούτοις κρατά την ουσιά, που σημαίνει ότι θα δώσει χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα το παρών στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ευκαιρία σήμερα για το τρία στα τρία, αν και αναμένεται να παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές εντός ενδεκάδας.

Πιθανή ενδεκάδα Ολλανδίας (5-3-2): Στεκέλενμπουργκ – Φαν Άανχολτ, Μπλιντ, Ντε Φράι, Ντε Λιγκτ, Ντάμφρις – Ντε Ρόον, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Βιναϊλντούμ – Ντεπάι, Μάλεν

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και ένα τέρμα νωρίς μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό στην αναμέτρηση. Το Over 2.5 στο 1.65 από την Betshop.

 

Φινλανδία – Βέλγιο (22.00)

Είχε ως πρώτο μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν η Φινλανδία στο καθοριστικό παιχνίδι με την Ρωσία, όμως το τέρμα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε και την ήττα με 1-0. Έτσι δεν έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο 1-0 επί της Δανίας και όλα θα κριθούν για τους Σκανδιναβούς σήμερα στο παιχνίδι με το Βέλγιο. Μια αναμέτρηση με αυξημένο συντελεστή δυσκολίας για την ομάδα του Κάνερβα, όμως ακόμη και ο ένας πόντος της ισοπαλίας ενδεχομένως να της δώσει μια μεγάλη πρόκριση.

Πιθανή ενδεκάδα Φινλανδίας (3-5-2): Χραντέτσκι – Τοϊβιο, Αρατζούρι, Ο’ Σόνεσι – Ραϊτάλα, Σούλερ, Λοντ, Καμαρά, Ούρονεν – Πογιάνπαλο, Πούκι

Το Βέλγιο με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, που είχε ασίστ και γκολ έφτασε στην ανατροπή στην αναμέτρηση με την Δανία και το νικηφόρο 2-1 του δίνει φυσικά την πρόκριση. Στο πρώτο μέρος πάντως η ομάδα του Μαρτίνεζ αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα, όμως το σκορ έμεινε μόλις στο 1-0 για να το γυρίσει στο δεύτερο μέρος. Πλέον κάνει σχέδια για τις νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης, όμως δεν θα έλεγε όχι για ένα τρία στα τρία κόντρα στην Φινλανδία, που δείχνει στα μέτρα του Βελγίου.

Πιθανή ενδεκάδα Βελγίου (3-4-3): Κουρτουά – Φερτόνχεν, Ντενάγιερ, Αλντερβέιρελντ – Τοργκάν Αζάρ, Βίτσελ, Τίλεμανς, Μενιέ – Εντέν Αζάρ, Ντε Μπρούιν, Λουκάκου

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως λόγω του αμυντικού προσανατολισμού του Βελγίου θα προτιμήσουμε τα 2-3 Goals στο 2.00 από την Stoiximan.

 

Ρωσία – Δανία (22.00)

Η Ρωσία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Euro επί της Φινλανδίας με 1-0, αφού το τέρμα του Μίραντσουκ στο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποδείχθηκε αρκετό, ώστε να κάνει την σημαντική αυτή δουλειά. Ένα τρίποντο που επιτρέπει στους Ρώσους να κάνουν όνειρα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως απέναντι τους έχουν σήμερα την πιεσμένη Δανία και πιθανότητα θέλουν έστω έναν βαθμό, αν όχι το τρίποντο για να αισθάνονται σίγουροι ότι θα αφήσουν από πίσω τους τόσο την Φινλανδία ή την Δανία. Χτύπησε στο προηγούμενο ματς ο δεξιός μπακ-χαφ Φερνάντες και πιθανότατα μένει εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα Ρωσίας (4-3-3): Σαφόνοφ – Κουζιάεφ, Τζίκια, Ντιβέεφ, Καραβάεφ – Οζντόεφ, Μπαρίνοφ, Ζομπνίν – Γκολοβίν, Μίραντσουκ, Τζιούμπα

Παρά το εντυπωσιακό της πρώτο ημίχρονο, η Δανία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο 1-0 του Γιουσούφ Πόουλσεν μόλις στο 2′, αφού στο δεύτερο μέρος ήρθε η ανατροπή και η ήττα από το Βέλγιο με 2-1. Δεύτερη σερί για τους Σκανδιναβούς, που αδίκησαν τις προσπάθειες τους και στο πρώτο ματς, όπου είχαν χάσει αδίκως από την Φινλανδία με 1-0. Το μόνο που τους έμεινε είναι να κερδίσουν την Ρωσία σήμερα με όσα περισσότερα τέρματα μπορούν και στο φινάλε όλων των ομίλων να δουν αν έχουν πάρει έστω και οριακά την πρόκριση στους «16» του Euro.

Πιθανή ενδεκάδα Δανίας (4-3-3): Σμάιχελ – Μέλε, Βέστεργκααρντ, Κιάερ, Κρίστενσεν – Βας, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι – Πόουλσεν, Μπρέιθγουεϊτ, Ντάμσγκααρντ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα η Δανία, που χρωστά κάτι καλύτερο στον εαυτό της, καθώς στάθηκε αρκετά άτυχη στα δύο πρώτα παιχνίδια. Προβάδισμα στο διπλό του 1.70 από το Pamestoixima.