Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (02/6)

573

Στοίχημα Προγνωστικά: Ισπανικό 2.02 και combo με γκολ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (02/06) περιέχει δύο αναμετρήσεις από την αγωνιστική δραστηριότητα. Στις 22:00 διεξάγεται το ζευγάρι Χιρόνα-Αλμερία για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας. Την ίδια ώρα, η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Δανία σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει EURO 2021.

ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ (22:00)

Η Χιρόνα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στην Καρταγένα. Βρέθηκε να χάνει στο 60ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και πίεση, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης. Τερμάτισε στην 5η θέση της ισπανικής Σεγούντα Ντιβιζιόν με 71 βαθμούς σε 42 αγωνιστικές. Αγνοεί την ήττα για οκτώ διαδοχικά παιχνίδια στην κατηγορία, με απολογισμό: επτά νίκες και μία ισοπαλία. Τελευταία στις 10/04/21 με το 2-1 στην έδρα της Βαγιεκάνο. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 14 πρόσφατες αναμετρήσεις, τελευταία φορά που απέτυχε στις 07/03/21 με την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Αλμερία. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

Η Αλμερία έκλεισε με θετικό τρόπο την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Σπόρτινγκ Χιχόν, πετυχαίνοντας τα γκολ (56′, 71′) στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δεύτερο σερί τρίποντο, ηττήθηκε μία φορά στις οκτώ (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) τελευταίες αγωνιστικές. Τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 73 πόντους σε συνολικά 42 αναμετρήσεις. Σκοράρει για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις στην κατηγορία, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 02/04/21 όταν και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Βαγιεκάνο. Το Goal/Goal εμφανίστηκε στα επτά από τα εννέα τελευταία ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο Κουένκα (βασικός μπακ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο ζευγάρι όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα και από το σετ αποδόσεων, που προσφέρεται με 2.98-3.14-2.89. Αναμένεται μάχη για να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, σε παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοιχτά. Αμφότερες με συνέπεια στο σκοράρισμα, υπάρχει νόημα στην επιλογή του Goal/Goal με 2.02 στο Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Euro 2021 1ος όμιλος προγνωστικά.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ (22:00)

Η Γερμανία υπέστη ήττα σοκ με το εντός έδρας 2-1 από τη Βόρεια Μακεδονία. Πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στον όμιλο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Ισλανδία (εντός) και Ρουμανία (εκτός) με 3-0 και 1-0 σκορ αντίστοιχα. Πλέον προετοιμάζεται ενόψει του EURO, μετά το σημερινό (02/06) φιλικό θα δώσει ακόμα ένα με αντίπαλο τη
Λετονία στις 07/06. Να υπενθυμίσουμε πως το σύνολο του Γιόακιμ Λεβ, βρίσκεται σε όμιλο με Γαλλία, Πορτογαλία και Ουγγαρία. Σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά στις 15 από τις 16 τελευταίες υποχρεώσεις. Μοναδική φορά που απέτυχε σε αυτό το διάστημα στις 17/11/20, όταν και διασύρθηκε με το ντροπιαστικό 6-0 στην έδρα της Ισπανίας στο Nations League.

Η Δανία διανύει εξαιρετικό μομέντουμ και έχει ξεκινήσει ιδανικά στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Μετά από τρεις αναμετρήσεις μετράει ισάριθμα τρίποντα και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με εννέα (9) βαθμούς. Στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 απέναντι στο Ισραήλ, ακολούθησε το επιβλητικό 8-0 εντός έδρας με τη Μολδαβία και στο πιο πρόσφατο (31/03) παιχνίδι διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-0 την Αυστρία. Μόλις μία ήττα στις 10 πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό: οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Στις 06/06 θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει EURO. Στο γκρουπ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί απέναντι σε Φινλανδία, Βέλγιο και Ρωσία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σκοράρουν με άνεση, ταυτόχρονα η Γερμανία εμφανίζει προβλήματα στην άμυνα. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, αξίζει το ρίσκο στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 2.18 απόδοση στο Stoiximan.