Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (01/6)

594

Στοίχημα: Γκολ με 1.95 και 2.32 σε φιλικές αναμετρήσεις

Το πρόγραμμα της Τρίτης (01/06) περιέχει δύο επιλογές από τις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων, Στις 19:00, η Σλοβακία αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία. Στις 21:45, η Πολωνία φιλοξενεί στην πόλη Βρότσλαβ τη Ρωσία. Δύο πονταρίσματα με απόδοση 1.95 και 2.32 αντίστοιχα στο Stoiximan.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (19:00)

Η Σλοβακία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 30/03, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Ρωσία, πήρε την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων. Μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές κόντρα σε Κύπρο (0-0) και Μάλτα (2-2), πλέον βρίσκεται στο -1 από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Επόμενη φιλική αναμέτρηση στις 06/06 με την Αυστρία στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα δύο τελευταία παιχνίδια. Στον όμιλο του EURO 2021 θα τεθεί αντιμέτωπη με τις: Πολωνία. Σουηδία και Ισπανία.

Η Βουλγαρία κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις, το μόνο θετικό πως πήρε τον πρώτο βαθμό στον όμιλο και διέκοψε το σερί των δύο ηττών. Πριν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις Ελβετία και Ιταλία εντός έδρας, ηττήθηκε με σκορ 3-1 και 2-0 αντίστοιχα. Χωρίς νίκη για πέντε σερί υποχρεώσεις, μετράει μόλις μία στα 12 τελευταία παιχνίδια με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Το No Goal εμφανίστηκε στα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα ματς. Στις 05/06 αντιμετωπίζει στη Μόσχα τη Ρωσία σε φιλικό τεστ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο υποφερτή η εικόνα της Σλοβακίας, χωρίς αυτό να σημαίνει και παρά πολλά πράγματα. Ασταθής και απρόβλεπτη σε όλα τα επίπεδα η ντεφορμέ Βουλγαρία, σε αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 1.95 στο Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά ενδεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: Στοιχηματικές εταιρίες για Euro 2021.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ (21:45)

Η Πολωνία αγωνίστηκε πιο πρόσφατη φορά στις 31/03, όταν και ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο Λονδίνο από την Αγγλία. Μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, έχει φέρει από μία φορά όλα (1Χ2) τα αποτελέσματα. Σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goal εμφανίστηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις. Στις 08/06 φιλοξενεί στην πόλη Πόζναν την Ισλανδία, στο τελευταίο τεστ πριν το EURO. Να υπενθυμίσουμε πως στην τελική φάση, βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με Σλοβακία, Ισπανία και Σουηδία. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις.

Η Ρωσία υπέστη πρώτη ήττα στον ομίλων της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Το εκτός έδρας 2-1 από τη Σλοβακία διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, συγκατοικεί στην κορυφή μαζί με την Κροατία. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες υποχρεώσεις. Στις 05/06 υποδέχεται τη Βουλγαρία στο τελευταίο τεστ πριν το EURO. Στον όμιλο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Βέλγιο, Φινλανδία και Δανία. Αγνοεί την ισοπαλία για πέντε (δύο νίκες, τρεις ήττες) σερί υποχρεώσεις, πιο πρόσφατη στις 11/11/20 με το εκτός έδρας 3-3 απέναντι στην Τουρκία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δυνατό ζευγάρι με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του EURO. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα στα μετόπισθεν κατά καιρούς εμφανίζονται ευάλωτες. Δεν αποκλείουμε το σενάριο να καταλήξει το σκορ σε υψηλά επίπεδα, αξίζει το ρίσκο στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 2.32 απόδοση στο Stoiximan.