Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (20/05)

232

Στοίχημα :Με τη φόρμα της Χιρόνα και ασιατικό στο 1.82

Δύο επιλογές από την 40η αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας, περιλαμβάνει το σημερινό (20/05) πρόγραμμα στοιχήματος. Η φορμαρισμένη Χιρόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Μάλαγα. Αργότερα (22:30), η Βαγιεκάνο υποδέχεται την Οβιέδο.

Δείτε επίσης: Euro 2020 Ομίλοι.

ΜΑΛΑΓΑ – ΧΙΡΟΝA (20:00)

Η Μάλαγα συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Οβιέδο. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Συμπλήρωσε πέντε (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, πιο πρόσφατη επικράτηση στις 11/04/21. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις περιπτώσεις. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις οκτώ τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε στα έξι από τα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Μεχίας (στόπερ) και Λουίς Μουνιόθ (μέσος).

Η Χιρόνα συνέχισε την ανοδική πορεία και τα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας της Σπόρτινγκ Χιχόν. Σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 43ο λεπτό, κράτησε μέχρι τέλους το προβάδισμα και πέτυχε πέμπτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Μόλις μία ήττα στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε αναμέτρηση, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 07/03/21. Καταλαμβάνει την 5η θέση με 64 βαθμούς, βρίσκεται στο +3 από τη Βαγιεκάνο μετά από 39 στροφές στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Σάμου Σάιθ (βασικός χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καθοδική πορεία η Μάλαγα και προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις. Σε εξαιρετική κατάσταση η Χιρόνα, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη και προέρχεται από σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Ποντάρισμα στο διπλό με 1.88 απόδοση στο Stoiximan.

Δείτε επίσης: Euro 2020 Πρόγραμμα.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΟΒΙΕΔΟ (22:30)

Η Βαγιεκάνο επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Φουενλαμπράδα, σε παιχνίδι που δεν έπεισε με τη συνολική εικόνα. Σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμα πέναλτι, ενώ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών. Δέχθηκε τη μείωση στο 55ο λεπτό, με τα χίλια ζόρια κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες) αγωνιστικές. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τέσσερα σερί ματς, δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Βρίσκεται οριακά εκτός εξάδας, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία (61) με τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Εκτός πλάνων ο τραυματίας Μοντιέλ (χαφ).

Η Οβιέδο νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 τη Μάλαγα και σημείωσε δεύτερη σερί επιτυχία. Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 61ο λεπτό, διατήρησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα και βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Μία ήττα στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε τρεις υποχρεώσεις. Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία. Εκτός αποστολής οι Νιέτο, Κριστιάν Φερνάντεθ (μπακ), Έντγκαρ Γκονθάλεθ (χαφ) και Ναχουέλ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος η νίκη για τη Βαγιεκάνο, τη στιγμή που η Οβιέδο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ασταθής σε μεγάλο βαθμό η άμυνα των γηπεδούχων, σε παιχνίδι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το ασιατικό Over 2 Goal με απόδοση 1.82 στο Stoiximan.